Muži B: Pšovka B - Libiš B 1:2 (1:1)

Branky za Libiš: Eisner, Žák

Sestava: Kaul, Novák, Franz, Mráz, Pilař, Nguyen, Tichota, Eisner, Vála, Vdovicyn, Žák.

Střídali: ve 46.minutě Malík za Eisnera, 60.min Urbanec za Žáka a v 80.min Hynek za Vdovicyna, Hádek a Pospíšil nehráli.

"Tušili jsme, že Pšovka rozhodně nenastoupí ve stejné sestavě jako na podzim v Libiši, zvláště když jejich A mužstvo hrálo v sobotu. Naše tušení bylo správné, přes to jsme v prvním poločasu nasadili velké tempo a soupeře jasně přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Mělo to ale jednu velkou vadu. za celý poločas jsme proměnili pouze jednu z nich a fotbalový bůh nás za to potrestal. Domácím se ze standartní situace povedlo vyrovnat v poslední minutě poločasu. Jinak jsem byl po fotbalové stránce z naší hrou spokojen. V koncovce se ukazovala nezkušenost a nedůraz mladých hráčů.

Ve druhém poločasu jsme již nenastolili takové tempo jako v prvním. Ba naopak domácí nás uzavřeli na naší půli a velmi dobře kombinovali. Postupně jsme hru opět srovnali a z podařeného protiútoku šli opět do vedení. Další branka již nepadla, a to hlavně díky našemu špatnému řešení protiútoků. Celkově jsme ale odehráli velice dobrý zápas a hlavně díky prvnímu poločasu si zasloužili i vítězství. Kdybychom proměnili alespoň část šancí, mohl být poločas 3-4 : 1 a bylo rozhodnuto, takto byl zápas dramatický až do samého konce.

Velice kladně hodnotím výkon všech tří delegovaných rozhodčích."

Trenér Libor Tichota


"Dnes na horké půdě na Pšovce jsme začali velmi dobře a už v 6.minutě jsme měli velkou šanci. První branku jsme vstřelili už v 18.minutě, kdy při závaru v šestnáctce domácí odrazili míč na kraj velkého vápna a Eisner bombou propálil míč k tyči a bylo to 0:1. Měli jsme velkou převahu a nastřelili jsme tyč, nedali z metru dvě tutovky a domácí jedinou kloudnou akcí ve 44.minutě vyrovnali a šlo se do kabin, místo toho, aby jsme vedli 4:0, tak jsme nechali domácí srovnat. Do druhého poločasu jsme nastoupili jako opaření. Probrali jsme se asi po 10.minutách. V 60.minutě jsme po pěkné akci urvali vedení na svou stranu, kdy Žák dostal kolmou přihrávku a samostatný průnik zakončil pěknou střelou k tyči na 2:1 a nakonec to byl gól vítězný. Pak jsme měli ještě 2 tutovky, ale brána byla pro nás zakletá, bylo to zasloužené vítězství. Už si ani nepamatuji, kdy jsme naposledy na Pšovce vyhráli, soupeři to tam budou mít těžké."

Hrající asistent trenéra Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama