Starší žáci: Libiš - Kralupy 2:2 (1:1) přátelsky

Neděle 17.března 2013 14:00, sportovní areál Zálezlice

Sokol Libiš – Kralupy 1901 2:2 (1:1)

za Libiš Vetešník, Šobr

Sestava: Bláha, Obrajtr, Buzek, Matějka, Vetešník, Fajt, Tláskal, Havlík, Šobr, Kulda, Lerch

Střídali: Chládek, Němec, Bubeníček, Šulc

Trenéři: Libor Tichota ml., Libor Tichota

Na velmi slušném povrchu s ohledem na současné podmínky sehráli starší žáci v Zálezlicích přípravné utkání s týmem FK Kralupy nad Vltavou 1901. Hrálo se 2x 40min., střídalo se hokejově. Pro většinu kluků to bylo první setkání s trávou po zimní přestávce, přesto se jim nedá upřít bojovnost, snaha hrát fotbal a hlavně chuť neprohrát. Někteří naši hráči odehráli zápas proti takovému soupeři či byli tak dlouho ve hře poprvé v životě. Chyb bylo samozřejmě spousty, což nám po zápase v kabině se svou osobitou lehkostí a přímostí naservíroval matador okresních trávníků Martin Šobr, kterému za to děkujeme a hlavně mu děkujeme za poskytnuté zázemí a možnost odehrát tento zápas na hřišti v Zálezlicích, které je jeho druhým domovem. 

Kralupy překvapily několika velmi dobrými fotbalisty, kteří nám dělali problémy, nutili nás k chybám a dvě z nich postupně využili. Kluci se z toho však nesložili a díky našim nejlepším jednotlivcům, kteří dokázali zapojit do hry i ty slabší, dokázali na oba góly odpovědět. Remíza zápasu sluší, ale určitě máme co zlepšovat, čeká nás skutečně perné jaro s cílem udržet pro naši vesnici krajskou soutěž starších žáků.

Rozhodčímu Petru Tláskalovi navíc děkujeme za kvalitní výkon a oceňujeme jeho přehled ve hře, který si zajistil především díky svému velmi dobrému pohybu po celém hřišti.

Ivo Havlík

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama