Muži B: Radonice - Libiš 4:2, přátelsky

Sobota 16.3.2013 15:00, přátelsky na UMT Xaverov

Radonice - Libiš B  4 : 2 (3:1)

Branky: Vála, Ryšlavý

Sestava: 
1.poločas: Landa, Novák, Malík, Franz, Mráz, Šerák, Pospíšil, Urbanec, Nguyen, Vála, Vdovicyn.
2.poločas: Landa, Hádek, Novák, Pospíšil, Mráz, Hynek, Nguyen, Vála, Franz, Ryšlavý, Šerák.

Dnes jsme hráli na velmi tvrdém terénu. Hra z naší strany byla jako na houpačce, chvíli jsme hráli velmi dobře a za chvíli to bylo zase špatný. Na šance jsme vyhráli, ale soupeř střílel přesněji. Škoda, že jsem byl akorát ve sprše a neviděl jsem zázračný gól svého vrstevníka Ryšlavého. Když mně to vyprávěli, hned jak jsem přišel ze sprchy, tak jsem pronesl větu, že ukončím kariéru :-PB-). Samozřejmě byl smích,ale Mára z toho bude žít aspoň 14 dní. Jinak hodnotím utkání, které bylo velmi kvalitní. Hrající asistent Urbanec
 
Poslední přípravný zápas nám dokonale odkryl nedostatky v naší hře, které tentokrát soupeř nemilosrdně trestal. Druhý poločas již byl z naší strany lepší, ale šance, které soupeř trestal brankami, myi neproměňovali nebo špatně řešili. 20 minut druhého poločasu jsme soupeře k ničemu nepustili. Snížili jsme brankou Ryšlavého na 3:2 a hned na to jsme neproměnili penaltu. V závěru nás soupeř potrestal čtvrtou brankou.
Nutno popsat naši druhou branku. Ryšlavý chtěl vystřelit míč z voleje, ale dal míči takovou faleš a ten místo toho, aby letěl do branky, tak zůstal u levé nohy, to nečekal žádný hráč soupeře a Marek tak mohl zasunout míč do branky levou nohou. Podobnou akci předvedl na pátečním tréninku, tak že by to " nebyla" náhoda?
Trenér Libor Tichota

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama