Minipřípravka ročník 2007: turnaj Dobřichovice 2.místo !! + FOTO

Halový turnaj Dobřichovice - sobota 2.3.2013 - minipřípravka 2007 - 2.místo

FOTOGALERIE   ZDE

Tak i ti nejmenší mají turnajovou premiéru za sebou. Po roce jsme se vrátili do Dobřichovic s ročníkem 2007 a křest nedaleko tekoucí Berounkou nám vyšel znamenitě. Těžká hala, ještě těžší soupeři a nervozita, že by se dala krájet. A i matador Pavel Labounek nejst. přiznal větší trému než při svojí aktivní činnosti.

Do toho první zápas se Slávií "A" a prohra 3 : 0. Na šatně jsme na sebe koukali jak vejři a moc nechybělo a jeli jsme domů. Ale do druhýho zápasu s Bohemkou už přišlo jiný mužstvo, uklidněný a s chutí vyhrávat. A rozjeli jsme velkou partii, který tleskala celá hala. Rodiče překřičeli splav na řece a každý zápas okomentovali do podrobna. Klokany jsme porazili ve vyrovnaným zápase 1 : 0 , Český Budějovice (trenér Pecka - sám ještě aktivní ligista) remíza 1 : 1, Braník 1 : 0, Slaný  6 : 0 a na závěr v boji o 2. místo výhra nad Slávií "B" 2 : 0. Po čase jsme zase rádi sdělovali soupeřům, kde je Libiš, a při vyhlašování výsledků jsme měli knedlík v krku.

Jsou úplně na začátku, na začátku, doufám, hodně dlouhý cesty, a já jim na dlouhou pouť přeju hodně radosti, hodně smíchu -  proto to všichni děláme. Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama