Zimní soustředění Stráž pod Ralskem 2013 - hodnocení trenérem

V neděli 3. 2. se vrátili ze soustředění ze Stráže pod Ralskem hráči žáků, dorostu a B mužstva. Všem hráčům, kteří se soustředění zúčastnili chci poděkovat. Stejně jako loni, kdy jsem trénoval Neratovice B, se přihlásila na soustředění většina hráčů a pak postupně jejich počet klesá. Chápu, že vzhledem k pracovním povinnostem a hlavně k chřipkové epidemii počet účastníků klesl, ale stejně mám vždy ???. On, kdo takové akce neorganizuje, tak neví, co je práce za tím. proto ještě jednou díky všem, kteří nakonec odjeli. Ale i ve Stráži nás přepadla chřipka a zranění. Někteří to zvládli a někteří museli zalehnout, ale v rámci svých možností se zúčastňovali tréninků. Někdy sice pouze jako diváci, ale byli součástí kolektivu a to se cení.

Tréninky byly rozděleny na dvě skupiny - ml. a st. žáci a dorost s B mužstvem. Po celé soustředění probíhal v rámci tréninků fotbalový desetiboj, jehož výsledky budou uveřejněny též. Mnoho hráčů překvapilo a někteří hráči byli pro mě zklamáním. Při tréninkových jednotkách ale všichni makali v rámci svých možností, i když už je často ani nohy nenesly. Asi největší pochvalu a uznání zaslouží Petr Hochmann, který ve svém věku zvládal téměř vše, co ostatní mladíci.
Přehled tréninků: B mužstvo a dorost
čtvrtek - 1 hodina fotbálku v hale
pátek - 12 km běh, 1 500m na čas, výběhy kopečků, posilování, překážková dráha,
            cvičení s míčem, různé druhy fotbálku, potápění, vodní relaxace.
sobota - výběh do kopce, 4 km běhu v lese, výběhy kopečků, sprinty s medicinbalem,
              hodina fotbálku na UMT, košíková, švihadlo, technické disciplíny, fotbálek 
              dvojic, plavání na 25m na čas, vodní relaxace, sauna.
neděle - turnaj čtveřic v hale
Žáci měli podobný program, ale neběželi pátečních 12 km a více pracovali s míčem.
Výhodou pro všechny byla možnost masáže od maséra Libora Svatoně, který byl s námi a byl kdykoliv a komukoliv k dispozici. Mohl tak zaslouženě večer jít na svá tři piva.
V sobotu večer proběhlo po večeři vyhodnocení desetiboje a ocenění zúčastněných.
Kromě toho byl ohodnocen Aleš MRÁZ, který sehnal sponzorský dar a ulevil tak peněženkám účastníků.
Zajímavosti ze soustředění: Hned při prvním svém zápase se zranil Filip Mundl a pronesl: " To bych nebyl já, aby se mi něco na soustředění nestalo."
Masér v bazénu: " Ten bazén má 25 m ? To je divné, já nevidím na konec."
Aby někdo měl imunitu v běhu, vymyslel hochy desetiboj v baru v kulečníku. To, co předvedl kolem Šery urvalo bránice všem přítomným. kouli chytal i mimo stůl.
Dvojice Havlík, Tichota st. poráží v kulečníku, který nikdy nehrála, dvojici Žák, Šerák. 
Při pokusu zkrátit si běh kolem rybníka úřadovala opět dvojice Žák, Šerák. Šery vylezl na slabý strom asi do výše 4m a Žaky do něj kopl. Strom se ohnul a Šery se dostal za potok a strom držel. Žaky pak musel po stromu přeručkovat na druhou stranu. Obdivuhodný výkon.
Myslím, že soustředění splnilo svůj účel. Přítomní si zvýšili fyzickou kondici, na které budeme stále pracovat a došlo opět ke stmelení kolektivu. Závěrečný turnaj byl důkazem. Žáci fandili mužům a dorostencům a ti naopak oceňovali hru žáků. S průběhem jsem velice spokojen, jen kdyby se zúčastnilo více dorostenců a mužů.
Poděkování zaslouží i Ivo Havlík, který pečlivě vše zapisoval a okamžitě vydával výsledky a vyvěšoval, aby všichni věděli, jak na tom jsou. Určitě s nimi seznámí i čtenáře těchto stránek.

Trenér týmu Muži B a šéftrenér společného týmu žáků  Libor Tichota

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama