Muži A: Mozolov 2013


Mozolov 2013 – zimní soustředění sobota 9.2. – středa 13.2.

 

Zpravodajství č.1 (sobota a neděle)

V sobotu ráno naše A mužstvo trénovalo v Libiši v tělocvičně, po kruhovém tréninku následoval oběd a pak už odjezd do velmi oblíbeného místa - do Mozolova. Po ubytování přišel na řadu výběh do okolí. Po několika kopcích nahoru dolu, doleva doprava mělo mužstvo krátkou přestávku a po ní přišel pokyn " zpátky můžete běžet, kudy chcete". Vzniklo několik skupinek, do té, která si vybrala nepříliš správný směr se dostál i náš nejstarší hráč Jarda Škoda, překypoval přímo nadšením, když zahlédl v dáli na kopci své spoluhráče a musel tento krpál vyběhnout. Po večeři tradiční posilování a protahování, následovala regenerace - bazén, sauna, vířivka a pracovité ruce maséra Popse.

Ranní budíček a před snídaní proběhnutí, z kopce cca 2 km a pak oblouček přes vedlejší vesnici okořeněný 2 stoupáky. Dopoledne hřiště se střelbou, 5 trojic a soutěž o opět tradiční odměny - první dvě trojky nakopávají posledním dvěma míče z kopce. Během střelby má brankář právo zakopnout míč kamkoliv po lobu, který chytí do rukou, a tak nováček Vála měl čas přemýšlet o lepším způsobu zakončení při hledání míče několik minut pod kopcem v lese...
Následný oběd( rýže) a polední klid, na baráku je opravdu klid, snad všichni našli zalíbení v postýlkách, pouze masér pokračuje ve své non-stop práci, vypadá to, že Jiras má po masáží o několik let mladší nohy...Další zpráva bude zítra, vylosujeme nové trojice a budeme střílet o psaní básní a obsluhování u večeře.

…z Mozolova trenér Jiří Kabyl

 

Zpravodajství č.2 (pondělí)

Pondělní ranní předsnídaňový výběh proběhl v pohodě, u snídaně proběhlo losování trojic na dopolední střelbu na hřišti. Pro poražené byla spousta "odměn" - vítězná trojka jim po odpoledním tréninku třikrát nakopla míč z kopce, po zmrzlé trávě to krásně klouzalo, ale hlavní odměnou bylo obsluhování u večeře v plavkách, v plátěném šíleném rozlišováku, kulichu a rukavicích, místo popřání dobré chuti zazněla báseň, musela obsahovat slova zadek, jaro, míč, Mňuk. Poražená trojice ve složení Čadek, Kabyl ml, Christov si rozdělila úkoly. Marko roznášel navíc nápoje, Kába skládal básničku a Čáďa přednášel:

Mozolov

Na soustředění je pěkná dřina, pořád jenom běháme,
sednout si na zadek, vůbec čas nemáme.

Trenéři nám pokoj nedají, pořád za námi běhají,
za bukem číhá Mňuk, nedovolí nám ani ťuk.

Až přijde jaro, píšťalka zapíská, libišský fanoušek radostí zavýská.
S míčem u nohy, soupeřem za zády, fotbalisti Libiše dokáží parády.

Marko a Kába dnes slavili narozeniny, po obědě dostali dort, rozdělili se s klukama a večer už u večeře jim nikdo nic neslevil. Večer se postaráme, aby klukům zesílely ruce a bříško a bude následovat protahování a regenerace. Večerku nikdo nehlídá, není potřeba....

…z Mozolova trenér Jiří Kabyl

 

Zpravodajství č.2 (úterý a středa)

Úterý proběhlo v absolutní pohodě, dopoledne nasněžilo, takže střelba a akce byly někdy úsměvnější, přesto perfektně odmakané. Odpolední nabíhané kopečky opět super, v poslední sérii byly i dobrovolné běhy, kromě veterána Jardy Škody všichni odběhli všechno.
Zítra už bude jen výběh a využijeme bazén, vířivku a saunu, naobědváme se a vyrazíme směr domov. Čtvrtek je volno a v pátek hrajeme s Louňovicemi.

Jiří Kabyl: Jsem přímo nadšen z přístupu všech kluků, makají na více než 100%. Jen Venca Trojan musel odjet s teplotou, někteří měli drobné problémy už před soustředěním, regenerace je tady výborná, takže i jejich zdravotní stav se zlepšil. Noví hráči zapadli bez problémů. Musím zopakovat, že s průběhem soustředění panuje spokojenost, svůj účel bezpochyby splnilo. užili jsme si nejen makačku, ale i spousty srandy, parta fungovala báječně.

…z Mozolova trenér Jiří Kabyl

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama