Muži A: Háje - Libiš 0:2 příprava na UMT

Přípravné utkání – 2.2.2013 od 10,00 – UMT Háje

 FC Háje Jižní Město – TJ Sokol Libiš  0:2 /0:1/

V sobotu ráno jsme odehráli další přípravné utkání v Praze na umělce v Hájích. Domácí tým jsme porazili 2:0 (1:0). Utkání mělo docela slušnou úroveň, v první půli jsme hráli s mírným větrem v zádech a hned na začátku trefil Matoušek břevno, pak se dostával do šance Kubeš, ale chyběly mu centimetry. Soupeř se spoléhal na brejky, při jednom z nich domácí útočník přeloboval naši branku, pak šel sám na brankáře Řepka, ale gólman jeho střelu nohou vyrazil. Do vedení jsme se dostali po centru Šmída a po zakončení Jiráně. Ve druhé půli domácím přihrávky směrem dopředu bral vítr a většina akcí končila v rukou Kratochvíla. My jsme měli opět několik slibných příležitostí, největší po přihrávce Christova měl Špička, sám na brankáře ho zkusil obstřelit, ale opět zákrok nohou naši šanci zmařil. Druhý gól padl po přihrávce Šmída a dorážce Jiráně.

Kratochvíl - Čadek, Janík, Vejvoda, Christov - Šmíd, Kubeš, Řepka, Špička - Jiráň, Matoušek střídali Trojan, Franz, Vála

Jiří Kabyl: Po náročném týdnu kluci bojovali nejen se soupeřem, ale i s únavou, s jejich přístupem jsem spokojen. Ze čtrnáctky hráčů, kteří do zápasu zasáhli, se jich osm na podzim v sestavě neobjevovalo, přesto některé akce vypadaly velmi zajímavě. Příští týden pojedeme na soustředění, tam už by se do hry mohli zapojit i ostatní marodi, další přátelák budeme hrát až 15.2. s Louňovicemi.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama