Muži A: Benátky - Libiš 2:1 (1:0) příprava UMT Benátky n.J.

Ve středu jsme hráli další přípravu v Benátkách, prohráli jsme 1:2 ( 0:1 ). Utkání se hrálo na kluzkém hřišti, takže kombinační akce nahradila jednodušší hra. My jsme opět odehráli zápas plný naší největší bolesti - proměňování šancí. Soupeř se dostal do vedení po dorážce, ve druhé půli jsme dostali druhý gól po rohu od nejmenšího hráče soupeře, kterého jsme nechali úplně volného hlavičkovat. My jsme v první půli například trefili gólmana z malého vápna, ale vyjmenovávat zahozené šance ani nemá smysl, navíc jsme trefili dvakrát tyč, jednou břevno. Branku vstřelil Škoda po centru Šmída.

Kratochvíl - Kabyl, Trojan, Vejvoda, Christov - Špička, Řepka, Šmíd - Matoušek, Bičanik, Jirásek střídali Zuskin, Škoda, Vála, Franz

Jiří Kabyl: Je vidět na soupeřích, že trénují na umělce s míčem, my jsme měli na velkém hřišti jeden trénink, takže nás míč občas neposlouchá, ale dá se to omluvit, na druhou stranu  se koncovce budeme intenzivně věnovat. Zkoušíme nové hráče i na nezvyklých postech, někteří mě překvapili, že jsou schopni zvládnout i post, na kterém nikdy nehráli. Postupně se zapojují hráči po zranění na delší časový úsek. Další zápas máme v sobotu se Štětím, pak už se budeme těšit na přírodní trávu, nejsem fanda umělek.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama