Mozolov 2013 - zpravodajství č.1 (sobota 9.2., neděle 10.2.)

V sobotu ráno naše A mužstvo trénovalo v Libiši v tělocvičně, po kruhovém tréninku následoval oběd a pak už odjezd do velmi oblíbeného místa - do Mozolova. Po ubytování přišel na řadu výběh do okolí. Po několika kopcích nahoru dolu, doleva doprava mělo mužstvo krátkou přestávku a po ní přišel pokyn " zpátky můžete běžet kudy chcete". Vzniklo několik skupinek, do té, která si vybrala ne příliš správný směr se dostal i náš nejstarší hráč Jarda Škoda, překypoval přímo nadšením , když zahlédl v dáli na kopci své spoluhráče a musel tento krpál vyběhnout. Po večeři tradiční posilování a protahování, následovala regenerace - bazén, sauna, vířivka a pracovité ruce maséra Popse.

Ranní budíček a před snídaní proběhnutí, z kopce cca 2 km a pak oblouček přes vedlejší vesnici okořeněný 2 stoupáky. Dopoledne hřiště se střelbou, 5 trojic a soutěž o opět tradiční odměny - první dvě trojky nakopávají posledním dvěma míče z kopce. Během střelby má brankář právo zakopnout míč kamkoliv po lobu, který chytí do rukou, a tak nováček Vála měl čas přemýšlet o lepším způsobu zakončení při hledání míče několik minut pod kopcem v lese...
Následný oběd( rýže) a polední klid, na baráku je opravdu klid, snad všichni našli zalíbení v postýlkách, pouze masér pokračuje ve své non-stop práci, vypadá to, že Jiras má po masáží o několik let mladší nohy...Další zpráva bude zítra, vylosujeme nové trojice a budeme střílet o psaní básní a obsluhování u večeře.

Z Mozolova trenér Jiří Kabyl

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama