Muži A: Libiš - Řepín 6:0 příprava UMT Mělník

Přípravné utkání – 19.1.2013 od 11,00 – UMT Mělník

FK Řepín – TJ Sokol Libiš 0 : 6 / 0 : 5 /

Branky : 14.Šídlo / pen.as.Novák P. /, 26.Novák P./ as.Matoušek /, 28.Řepka / as.Novák P. /, 40.Vála / as.Christov /, 42.Šmíd / as.Christov /, 75. Jiráň / as.Novák P. /

První přípravné utkání v nové sezóně jsme odehráli v sobotu na umělce FC Mělník, porazili jsme Řepín 6:0(5:0). Utkání především odehráli noví hráči, z našeho kádru nastoupili pouze Šídlo, Trojan, Matoušek a Čadek. Utkání mělo na začátek přípravy slušnou úroveň, i přes kluzký terén se v celém zápase neobjevil ani jeden hrubší zákrok. První branku vstřelil Šídlo z penalty, pak už se trefovali noví hráči. Po centru Matouška Petr Novák, pak střelou Řepka, čtvrtou branku dal Vála po centru Christova a do poločasu se trefil Šmíd. Ve druhém poločase jsme přidali šestý gól, autorem byl Jiráň.

Šídlo - Matoušek, Trojan, Čadek, Christov - Ivančo, Řepka, Vála, Šmíd - Jiráň, P.Novák

Jiří Kabyl: Dobré utkání, slušný soupeř, noví hráči se všichni ukázali v dobrém světle. Od pondělí se začneme věnovat nabírání kondice, další zápas hrajeme ve čtvrtek, opět dáme volno těm, kteří nejsou stoprocentně fit, nechceme na umělce riskovat.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama