Mladší přípravka r.2004 halový turnaj 6.1.2013 na Kladně

6. 1. 2013 Mladší přípravka ročník 2004 turnaj KLADNO

Po vánočních svátcích vyráží našich sedm statečných borců na první letošní halový turnaj na Kladno. Čeká nás tam sedm zvučných soupeřů, pořádající SK Kladno, Viktorie Mariánské Lázně, Baník Most, Neštěmice, Střešovice, Třeboradice, Tempo Praha a naši Libišští borci.

V prvním zápase tohoto turnaje nás čekají Střešovice, naši hoši nastupují v 7 - člené sestavě Honza Škrna alias Kokoška, Honza Trédl, Radek Havlíček, Adamové Tůma a Matějíček, Pavel Kubíček a Aleš Rota. Kluci na nic nečekají a soupeře poráží s přehledem 5:0 po brankách Honzy Trédla 3krát, Tůmiče 1krát a Kubíčka 1krát.

Ve druhém zápase nás čeká domácí tým SK Kladno - favorit turnaje. Kluci makají na doraz a po velkém boji vítězí 1:0 brankou Honzy Trédla. Musíme pochválit v naší brance čaroděje Honzu Škrnu a dobře postavené tyče naší branky.

Třetí zápas - Třeboradice, vyhráváme 2:0 brankami Trédla a Tůmiče. Musíme soupeře pochválit, že do půlky velmi dobře vzdoroval. Mariánské Lázně je náš další soupeř, byl to boj nejen na hřišti, ale i v hledišti, jelikož naši rodiče s rodiči soupeře obývali jeden divácký sektor. Utkání nahoru dolu, ale jedinou branku dává náš Radek Havlíček a tím vítězíme 1:0. Rodiče soupeře nám gratulují, chtěli remízu, ale Radek to nedovolil.

Pátý zápas a v něm dobře hrající Baník Most. V půlce zápasu vedeme brankou Pavla Kubíčka a dvěmi góly Honzy Trédla 3:0. Zdá se, že je již rozhodnuto, ale velmi dobře hrající soupeř z Mostu debakl nepřipouští a 2 góly snižuje na 3:2 a je tu drama, v němž se o slovo hlásí domácí rozhodčí, soupeři připískává, ale naši kluci dřou, bojují na doraz a výborný Honza Škrna v brance již další gól nepouští a je z toho konečná výhra 3:2.

V šestém zápase Neštěmického soupeře k ničemu nepouštíme a vítězíme hladce 3:0. O naše branky se podělili Honza Trédl 2krát a Adam Tůmič 1krát.

V sedmém zápase nás čeká soupeř z Prahy - Tempo. Za bod berem zlato, za prohru stříbro. Od začátku se snaží našich sedm borců soupeře zatlačit a dát alespoň jednu branku, ale to se nám za velkého přispění domácího rozhodčího nedaří, a když již v našem diváckém kotli křičíme gól, tak Pavel Kubíček trefuje tyč a gól nedává. Hold jak praví staré české přísloví, nedáš - dostaneš. Trest přichází minutu před koncem, kdy nám soupeř dává jediný gól a vítězí 1:0.

V očích některých našich borců se objevují slzy, zklamání a lítost. A totéž platí u rodičů. Protože naši kluci si za předvedený a bojovný výkon zlato zasloužili. Takže na konci bereme stříbro a velké uznání od našich soupeřů zvláště z Mariánských Lázní, kteří byli nadšeni naším povzbuzováním a klubovými šálami na našich krcích. Musíme našim borcům ještě jednou poděkovat za velmi dobrý bojovný výkon, trenérovi Goganovi za pevné nervy a rodičům za pěkné povzbuzování.

Libiš – Střešovice 5:0 branky: Trédl 3, Kubíček, Tůma

Libiš – Kladno 1:0 branka: Trédl

Libiš – Třeboratice 2:0 branky: Trédl, Tůma

Libiš – Mariánské Lázně 1:0 branka: Havlíček

Libiš – Most 3:2 branky: Trédl 2, Kubíček

Libiš – Neštěmice 3:0 branky: Trédl 2, Tůma

Libiš – Tempo 0:1

Celkové pořadí:

1. SK KLADNO

2. Sokol Libiš

3. Tempo Praha

4. Baník Most

5. Mariánské Lázně

6. Neštěmice

7. Třeboratice

8. Střešovice

Z každého týmu byl vyhlášen jeden nejlepší hráč a z našeho Sokola toto ocenění dostal za velmi dobrý výkon Ráďa Havlíček, všichni mu k tomuto gratulujeme.

Za celkové druhé místo patří všem borcům velké poděkování a těšíme se na další halový turnaj za týden do Benátek. Trédlovi


 

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama