Ml. přípravka 2004: Sobota 15.12.2012 Jičín halový turnaj, komentář jičinského zpravodaje

Po ranním probuzení nás čeká venku omrzlice, mráz a deštivo. Nasedáme do aut a se svými nastydlými syny ujíždíme do 90km vzdáleného Jičína. Ve skupině nás čeká pořádající Jičíněves, Pečky a Hlinsko. V prvním utkání s domácí Jičíněvsí r. 2003 prohráváme 5-0. K druhému utkání nastupují naši nastydlý borci proti Pečkám. Kluci od začátku makají, ale soupeř nás zaskočí dvěma goly v naší síti. Honzík ale krásnou střelou snižuje na 1-2, a chvilku na to připravuje šanci pro Tůmiče, který vyrovnává na 2-2. Pak už nás soupeř k ničemu nepouští. Ve třetím utkání nás čeká Hlinsko se šíleně uječenýma fanynkama v hledišti, ale naši borci dřou na doraz a prohrají se vztyčenou hlavou 2-0. V boji o umístění nás čeká Jablonec n.Nisou. Před tímto utkáním zajde starší Havrda do lesa Řáholce a sežene tam psí sádlo, kterým natře syna Ráďu a ten nasází za chvilku do Jablonecké sítě 3.branky a je po zápase, Honza k tomu přidá čtvrtou a soupeř snižuje na 1-4. Vítězstvím si zajištujeme boj o 5.místo, kde nás čeká soupeř ze skupiny Pečky. Náš nachlazený tým se semkne k pěknému výkonu, všichni makají na doraz. Honzík Škrna ať s horečkou podává dobrý výkon a několika zásahy nás podrží. Hold na jednu střelu nestačí, kluci ale dřou a Gogan je žene stále dopředu, což se dostavuje 30sekund před koncem utkání, kdy Honzík trefuje k tyči a vyrovnává na 1-1. Je tu konec a čekají nás penalty. Penalty je vždy loterie, ale naši borci se snaží, a když se ještě Honza v naší bráně vypne k pěknému výkonu, tak je z toho pěkné 5.místo od Rumcajse z Jičína. K tomu ještě individuální ocenění pro Honzíka Trédla za nejlepšího hráče turnaje, takže celkem spokojennost.

HONZA ŠKRNA, HONZA TRÉDL, ADAM TŮMA, RADEK HAVLÍČEK, ADAM MATĚJÍČEK, PAVEL KUBÍČEK, RADEK DOUŠA to byla celá naše sestava na turnaji v Jičíně, to jsou naši borci, kteří v Jičíně určitě ostudu neudělali. Gogan náš trenér po náročné noci byl určitě taky spokojen. Tak ať se naši borci brzy uzdraví, ať mohou dále reprezentovat náš Sokol.

Přejeme Vám pěkné prožití svátků vánočních a Nového roku prožitého v klidu a ve zdraví a v pohodě. S pozdravem Trédlovi.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama