Muži B: Libiš - Dolní Beřkovice 0:0

Sestava: Kaul, Eisner, Franz, Mráz, Pilař, Pospíšil, Novák Martin, Tichota, Žák, Šerák, Novák Michal. Střídačka: Urbanec, Tumpach, Herynk.

Dnes na těžkém terénu jsme začali špatně, soupeř měl do 10.minuty 3 šance, z toho bych řekl dvě ložené, ale nedali. Jinak hráli hosté velmi nedisciplinovaně, hrubé fauly a urážky směrem k rozhodčímu nebyly na místě. Ve 27.minutě po jednom zákroku dostali hosté červenou kartu a z mého pohledu jich mohlo být i více. Nechci se vymlouvat, ale byly tam zákroky i na penaltu, které rozhodčí neodpískal. Pro nás je to zase zbytečná ztráta, ale vědu z toho neděláme, bodů máme dost. Měli jsme před koncem asi dvě šance, které jsme nedali. Hrající trenér Urbanec

Trenér Libor Tichota: Na velice těžkém terénu jsme neodehráli tak dobrý zápas jako ve dvou předešlých venkovních zápasech. Jednou z příčin byl určitě ten terén, ale i tak nám hlavně v prvním poločasu chyběl větší pohyb a klid. Byli jsme zbrklí a hráli moc středem. Dále většina našich hráčů neměla dnes svou formu a opět jsme pro nemoci hráli v pozměněné sestavě. Soupeř sice brzy dostal červenou kartu, ale některé další jejich zákroky byly na hranici únosnosti. Oslabení soupeře, jak si většina diváků myslí, není výhoda pro soupeře. Mužstvo se více věnuje obraně a Beřkovicím hrál do noty i ten terén. Hosté se snažili takticky zdržovat a neustále provokovat. Zde patří dík našim hráčům, že zcela nepropadli těmto jevům a snažili se hlavně hrát.

Samostatnou kapitolou je výkon hlavního rozhodčího a 1. asistenta. Nepochopím, jak rozhodčí, který by rád postoupil výš, může takto zápas odřídit. Tolik nadávek od hostů a hlavně od náhradníků a vedoucího mužstva hostí ? A zde mu nepomohl právě 1. asistent, který vše musel slyšet a ani jednou nezareagoval. Vedoucí k tomu nadávání stále ještě pobíhal mimo vyhrazený prostor. Rozhodčí ani na jednu nadávku nejen nereagovali, ale hlavní se od vyloučení hostujícího hráče snažil toto vyloučení kompenzovat. A penalta? ...... Tu viděl všichni přítomní snad i ti za plotem, ale i ti rozumní z řad Beřkovic, kteří tam také byli. Jen ten důležitý zrovna koukal na prolétající letadlo.
Nutno ale shrnout, že i náš výkon nebyl 100% a nechceme se pouze vymlouvat. Druhý poločas jsme nepustili soupeře téměř na naši půlku, ale hosté velice dobře bránili v 8 lidech a 3x měli i štěstí.
Nespokojené diváky chci ještě upozornit na náš počet bodů. Dnes to nevyšlo, ale jinak všem přítomným děkujeme za podporu. 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama