Muži A: Litol - Libiš 3:4 (0:2)

Ve středu jsme hráli dohrávané utkání 12.kola s Litolí. Vzhledem k tomu, že hřiště v Litoli nebylo ani tentokrát způsobilé, tak domácí nás již v úterý kontaktovali a oznámili nám, že se bude hrát od 18 hod. na umělce v Benátkách. Na začátku utkání pršelo, na vlhké umělé trávě se míč zrychloval. První poločas působili domácí mdlým dojmem, my jsme lépe kombinovali, ale ani jedno mužstvo si do 40.minuty nevypracovalo žádnou šanci, pouze lob Pochmana těsně minul domácí branku. V posledních pěti minutách první půle jsme zažili dvakrát radostnou chvilku, nejdřív si na přihrávku Trojana naběhl Bičanik a překonal domácího gólmana, o pár minut později si perfektně zpracoval míč Palej a jeho střela pod tělem brankáře znamenala vedení 2:0. Po přestávce začali domácí více útočit, posílili útok, a hned se jim podařilo snížit. Palej pak svým druhým gólem zajistil opět dvoubrankové vedení. Domácí se tlačili do útoku, vytvořili si převahu, ale zároveň nám nabízeli volný prostor k brejkům.Největší šanci jsme měli po akci Matějčka, domácí brankář vystihl přihrávku na volného Nováka před prázdnou brankou, pak hlavička Kabyla skončila v náručí gólmana. Domácím se podařilo asi deset minut před koncem opět snížit. Střídající Matoušek vstřelil hlavou dvě minuty před koncem naší čtvrtou branku, a abychom neměli moc klidný závěr, tak jsme soupeře nechali v poslední minutě snížit opět na rozdíl jediné branky. Takřka šestiminutové nastavení se zdálo být nekonečné, v poslední akci byli v našem vápně všichni domácí hráči včetně brankáře, míč jsme odvrátili a pak už jsme se mohli radovat.

Šídlo - Pochman, Kabyl, Zuskin, Trojan - Špička, Matějček, Palej,Čadek - Škoda, Bičanik střídali Novák Mich., Matoušek, Obusanya

Jiří Kabyl: Zasloužené vítězství, máme radost, že jsme se konečně střelecky prosadili. Za stavu 3:1 jsme měli utkání definitivně rozhodnout, pak to byly nervy až do konce. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, všichni dřeli, odměnou byl vítězný pokřik v kabině.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama