Přípravky: komentář k uplynulému víkendu

Je toho spousta, ani si to všechno nepamatuju, plete se mi to s výsledkama voleb. Některý výsledky bych chtěl zapomenout a nejde to, některý bych si chtěl pamatovat, a taky mi to nejde. V sobotu ráno v Kralupech na Čechii jsem nebyl do konce neb jsem se z naší hry ve druhé půli pozvracel. Rychle jsem ujížděl do Libiše na Áčko a taky jsem zvracel, pak rychle domů na oběd a zase jsem zvracel. A zase rychle do auta a zase rychle na Řepín. Tady jsem se mohl konečně najíst, ale zase nebylo co, neb tam s náma nikdo nepočítal. Nicméně sehráli jsme tady dva zápasy minipřípravek a po dlouhé době jsem viděl vítězství našich barev alespoň v prvním zápase, ve druhém už jsme odpadli fyzicky (blonďatý dvojčata hrály už ráno a v závěru už mi to připadalo jako zločin proti lidskosti) a těsně prohráli.

V neděli jsme byli na turnaji v Přeboji, a protože to byl turnaj pro 2004ky, tak nás posílil  Radek Havrda a Pavel Kubíček. Nebylo to úplně nejhorší (3.místo ze 3 neb domácí stáli poprvé na bruslích a nelze je počítat do pořadí), nic méně Kostelec v plné síle i s Nergrem (stále náš hráč) a Od.Voda s malým Sašou Markem, všichni nabušený 2004kama. První poločasy (2x15min.) jsme s nima stíhali a byli lepší i výsledkově, ale druhý půle jsme odpadali a odpadali a odpadali.

No je jasný, že si na to budem muset trenérsky sednou a rozebrat to neb tento obrázek mám před očima příliš často. Budeme muset začít na sobě kondičně velmi tvrdě pracovat. Po zbytek sezóny a celou zimu se práce s balónem vyrovná s tvrdou dřinou, kterou potvrdíme v testech a na jaře si řeknem, kdo na to má, kdo bude leštit lavičku a komu koupíme fujaru. Nejsme malej vesnickej oddíl, máme alespoň v přípravkách a náboru slušnej potenciál, ale chyběj dospělí, který si to vezmou do jakýchsi kvalitativních skupin. Jestli tohle nezměníme, tak si budem ještě za dva roky říkat základní pravidla fotbalu a učit se kopat placírku. Pokud si rodiče neuvědomí, že ty dvě hodiny tréninku týdně je jenom návod, že zbytek je na nich, na jejich aktivitě doma a pomoci v oddílu.

Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama