Muži A: Vyšehrad - Libiš 2:0 (2:0)

V neděli 21.10. jsme zajížděli na Vyšehrad, prohráli jsme 0:2 (0:0). Od začátku se hrál fotbal bez šancí, cca ve 30 min. dostal po hrubém zákroku na Paleje červenou kartu kapitán Vyšehradu, domácí znervózněli a my začali vystrkovat růžky. Tři minuty před poločasem přišel další velmi nevybíravý zákrok na Matouška, domácí hráč dostal žlutou, ale Janík do něj strčil a dostal také červenou. Ve druhém poločase se domácí po kombinaci dostali do vedení, my jsme prostřídali, snažili jsme se o vyrovnání, domácí nás několik minut před koncem do otevřené obrany podruhé potrestali.

Lomský - Matějček, Kabyl, Janík, Zuskin - Špička, Škoda, Kubeš, Palej - Bičanik, Matoušek střídali Mich.Novák, Čadek, Obusanya

Jiří Kabyl: Zápas jsme měli velmi dobře rozehraný, domácí byli v deseti, působili velmi nervózním dojmem. Po červené kartě pro jejich hráče jsme začínali být lepší, pak jsme se svou nedisciplinovaností připravili o možnost lepšího výsledku. V první půli jsme Vyšehrad do ničeho nepustili, ve druhém poločase už bylo jejich vítězství zasloužené. Kdyby jsme byli v jedenácti, tak...ale na kdyby se nehraje.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama