Muži A: Libiš - Motorlet 0:3 (0:1)

V 10.kole jsme hráli doma se silným mužstvem Motorletu, prohráli jsme 0:3 ( 0:1). V prvním poločase se hrálo naprosto vyrovnané utkání, měli jsme dvě stoprocentní šance, únik Slavíčka skončil střelou vedle, Palej na malém vápně netrefil míč ideálně. Hosté neměli ze hry žádnou šanci, přesto šli do kabin s jednogólovým vedením, odražený míč na malém vápně a nekrytý soupeřův útočník - 0:1. Ve druhé půli si naběhl za obranu Matoušek, přehodil vybíhajícího brankáře, střela šla opět vedle. Poté jsme prostřídali a začali hrát více do risku, podařilo se nám soupeře zatlačit, ale Motorlet se dokázal ubránit a z brejku nám vsítil druhý gól. Snažili jsme se výsledek zkorigovat, v poslední minutě jsme ale dostali další branku.

Šídlo - Kabyl, Pochman , Zuskin, Kubeš - Špička, Matějček, Matoušek, Škoda - Palej, Slavíček J.     střídali Trojan, Bičanik, Janík

Jiří Kabyl : Motorlet má velmi dobré mužstvo, abychom byli úspěšní, museli bychom být efektivnější, do poločasu je to na šance 2:0, ale výsledek 0:1, pak jsme na začátku druhé půle měli další šanci, ale zase nic. Hosté pak už utkání dohráli v pohodě. Trápí nás koncovka, výsledek je pak logickým odrazem. Přesto soupeři gratuluji, má velmi fotbalové mužstvo.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama