Áčko: Čelákovice - Libiš 2:3 (1:3)

V 9.kole jsme hráli v Čelákovicích a přivezli jsme konečně tři body za vítězství 3:2 ( 3:1). První poločas byl plně v naší režii a dočkali jsme se poměrně brzy dvoubrankového vedení. Palej završil kombinační akci pěknou střelou k tyči, poté stejný hráč přidal další gól po výborné přihrávce Bičanika. Domácí snížili po standartce a hlaviččce na 1:2, ale přesná střela z přímého kopu Škody uzavřela první poločas. Po přestávce jsme vyrobili dvě hrubky, první domácí nepotrestali, druhou už ano. Zodpovědnou hrou jsme si ale vítězství nenechali uniknout, několik slibných brejků jsme nedotáhli do konce, lob Bičanika domácí brankář vytáhl na roh.

Šídlo - Kabyl, Trojan, Pochman, Zuskin - Špička, Škoda, Palej, Matoušek - Slavíček J., Bičanik střídali Janík, Novák Mart., Franz

Jiří Kabyl: S výsledkem spokojenost, první půle velmi dobrá, dali jsme dva góly, pak zbytečné snížení, ale opět jsme přidali třetí branku. Ve druhém poločase jsme si situaci zkomplikovali, měli jsme další možnosti přidat další gól, ale nebyli jsme úspěšní, závěr jsme odehráli takticky chytře. Konečně kluci ochutnali divizní výhru.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama