Áčko: Neratovice - Libiš 2:2 (1:1)

V 7.kole se hrálo derby Neratovice - Libiš, zápas skončil remízou 2:2 ( 1:1 ). Měli jsme výborný vstup do utkání, hned v 1.minutě centrovaný míč Špičky skončil po hlavičce Kabyla v brance 1:0. Pak měl velmi slušnou šanci Jirásek, těsně minul. Ve 25.min. domácí vyrovnali z penalty. Ve druhém poločase se domácí dostali do vedení po centrovaném míči. Pak už jsme měli hlavní slovo my. Nejdříve Kabyl trefil tyč, pak Škoda hlavou vyrovnal, Jiráskovo zakončení se štěstím vyrazil domácí brankář na roh, Matouškova branka neplatila pro předcházející faul. Poté zápas skončil, naši hráči šli poděkovat fanouškům, kteří po závěrečném hvizdu aplaudovali našemu mužstvu. Před celkem slušnou diváckou kulisou se hrál poměrně zajímavý zápas, plný osobních soubojů, padly 4 góly, nezaujatému divákovi se to muselo líbit.

Šídlo - Kabyl, Pochman, Zuskin, Slavíček - Matoušek, Špička, Škoda, Trojan, Jirásek - Bičanik střídali Janík, Obusanya, Novák Martin

Jiří Kabyl: Dnes jsme 2 body ztratili, měli jsme na to, abychom tady vyhráli. Myslím, že to byl napínavý zápas, cca 400 diváků, škoda , že jich nepřišlo ještě více. Neratovice nás ničím nepřekvapily, my jsme si dokázali, že jsme schopni odehrát slušný zápas i bez několika zraněných hráčů. Horší je, že Jirásek má po jednom ze zákroků oteklé koleno a můj mladý tržnou ránu v ústech, snad se dají do příštího zápasu dohromady.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama