Starší dorost: Bakov - Libiš 2:4 (2:0)

Do Bakova Nad Jizerou jsme přijeli téměř v nejsilnější sestavě a celkem po dobrých výkonech z předchozích zápasů. Chtěli jsme rozhodně navázat na zlepšenou hru a vyhrát zde! Soupeř mi od začátku dokazoval, že nebude patřit k týmům bojujícím o čelo, ale bohužel ani my jsme nic takového v první půli nepředváděli a tak jsme postupně po našich chybách a laxním přístupu ke všemu prohrávali dva nula do poločasu.

To se mi samozřejmě nelíbilo, a tak jsem to dal o přestávce klukům trochu najevo, což přispělo k naprostému obratu v naší hře. Ve druhé půli byl na hřišti prakticky už jen jeden mančaft a to Libiš! Když už se soupeř dostal do jediné vyložené šance, ze které i skóroval, tak bohužel pro ně z pravděpodobného offside, který rozhodčí i tak posoudili. To už bylo ve chvíli, kdy byl stav jen 2:1, protože Rumler doklepl po náporu balon do opuštěné brány.

Na 2:2 vyrovnal opět jako minulý týden z pokutového kopu Vacek, opět suverénně. Do vedení jsme se dostali v zápětí, kdy z volného přímého kopu napálil balon z notné dálky Franz, i když s tečí a přispěním domácího gólmana, přesto pro nás důležité a zasloužené vedení! Ovšem nejkrásnější moment zápasu přišel, když se na levou nohu před soupeřovým vápnem uvolnil Verbíř a nádhernou a nechytatelnou střelou k tyči pojistil naše vítězství na 4:2.

Byl to krásný a podle mého jeden z nejlepších zápasů, co jsem od kluků viděl, a tak bych jim za ten obrat chtěl poděkovat. Věřím, že neusnem na vavřínech a budem v dobrých výkonech pokračovat a dále bodovat. 5.místo po čtyřech kolech je pro mě zatím velkým překvapením a také velkým úspěchem. Trenér Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama