St. dorost: Český Brod - Libiš 5:1 (1:0)

První venkovní utkání jsme sehráli v Českém Brodu, kde jsem očekával kvalitní dorost, který se v minulé sezoně pral o přední příčky. Do zápasu jsme nenastoupili v nejsilnějším složení, ale první poločas jsme hráli velmi dobře, byli jsme jednoznačně lepší, kombinovali jsme a dostávali se do zakončení! Bohužel se opět projevily nezkušenosti mladších kluků v obraně a tak jsme po jediné hrubce inkasovali. Naši střelci vyšli na prázdno.

Do druhé půle jsme nastoupili skvěle, když Vacek po krásném pasu Ryšlavého hned v prvních minutách vyrovnal! Poté jakoby kluci přestali hrát a zejména mladší kluci udělali několik "žákovských" chyb a rychle jsme prohrávali 3:1! Ač jsme stále bojovali a vytvářeli si větší a větší šance, tak jsme zase byli nemohoucí k tomu dát gól a tak udeřili ještě dvakrát domácí po dalších našich minelách v obraně!

Výsledek 5:1 vypadá sice jednoznačně, ale já musím za dnešní výkon kluky pochválit, protože hráli velmi dobře a hlavně všichni bojovali o každý balon. I domácí trenér potvrdil náš dobrý výkon, který zkazili jen školácké chyby našich mladých obránců. To je ale věc, která se časem odbourá a kluci se otrkají a získají zkušenosti z dorostenecké soutěže.

Trenér Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama