Béčko: Velký Borek - Libiš 0:1 (0:0)

Branka: Tichota (71')

Sestava: Kaul, Eisner, Franz J., Pilař, Mráz, Kratochvíl, Šerák, Urbanec, Tichota, Žák, Vdovicyn. Střídačka: Nguyen, Vacek, Holina, Hochmann.

Od první minuty nás domácí zatlačili do defenzívy, asi 15.minut nás mačkali, potom jsme hru vyrovnali. Šance byly na obou stranách, ale nás dnes podržel výborně chytající Viktor Kaul. Po přestávce bylo utkání vyrovnané a zásluhou Libora Tichoty jsme se ujali vedení. Posledních 15.minut jsme to ubránili, ale musím uznat, remíza by byla spravedlivá, domácím se nedaří střelecky, poslední příčka jim nesluší. Urbanec

Libor Tichota: Podle tabulky jsme přijížděli do Velkého Borku jako favorité. Hráče jsem před zápasem ale upozorňoval, že domácí rozhodně nejsou tak špatní a že budou chtít získat první body. Hráče jsem dále upozornil na dlouhé nákopy do stran a nebezpečné standartky. Hráči si to ale moc k srdci nevzali, a tak prvních dvacet minut byl koncert domácích, u kterých bylo znát, že chtějí zvítězit. Teprve později se i nám podařilo několikrát ohrozit branku domácích, ale za poločasovou remízu musíme být šťastni. Ve druhém poločase se střídaly krásné akce na obou stranách. Nejvýraznější postavou našeho týmu byl brankař V.Kaul, který chytil nejméně tři tutovky domácích. Ale i brankař domácích se musel ohánět při šancích Šeráka. Ten ale vystřílel svůj prach minulý týden. Nakonec ale byl u jediné branky zápasu, když narazil míč L. Tichotovi a ten protlačil míč podél brankaře do branky. Zápas nás stál mnoho sil, a to i z důvodu, že jsme opět hráli v úplně jiné sestavě než v předešlých zápasech. Dnes i bez posil z A mužstva, ale s posilami z dorostu. Za bojovnost musím všechny hráče pochválit. Ve hře se občas objevovaly nedostatky, ale ty byly nahrazeny právě touto bojovností. Zápasu by asi více slušela remíza, ale my byli nakonec šťastnější.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama