Béčko: Libiš - Vojkovice 4:1 (3:1)

Branky za Libiš: Žák, Vdovicyn, Palej, Mráz

Sestava: Kaul, Franz, Eisner, Pilař, Mráz, Nguyen, Novák, Pospíšil, Žák, Palej, Vdovicyn. Střídačka: Urbanec, Hochmann, Hádek, Kratochvíl.

Dnes jsme odehráli výborné utkání. Už v 8.minutě jsme se ujali vedení Žákem po vyborném přistrčení Palejem. Ve 14.minutě hosté udělali obrovskou hrubku a Vdovicyn sám před brankářem nezaváhal a bylo to 2:0. Hosté snížili z penalty ve 33.minutě Ladomerským, ale to bylo z jejich strany vše, až na ty jejich hrubé fauly a mluvení. Do poločasu jsme zvýšili náskok ve 42.minutě po centru, který zaskočil i hostujícího brankáře a stěží to vrazil před sebe a Palej dorážel do prázdné brány. Ve druhém poločase jsme dali už jen pojistku na 4:1 Mrázem, který po 70 metrovém sprintu po krásném centru zavěsil nádherným angličanem a to jsme ještě nedali penaltu. Na naší straně obrovská spokojenost, ale hosté by se měli zamyslet, kteří dostali před koncem červenou a myslím, že jich mohlo být klidně více. Hrající trenér Urbanec

Trenér Libor Tichota: Po sobotní remíze Veltrus se vlastně hrálo o průběžné 1. místo v tabulce. Vstup do zápasu vyšel nám a velice brzy jsme vedli. Soupeř začal být nervozní a na hřišti to občas pěkně jiskřilo. Po hrubé chybě brankaře jsme vedli již o dvě branky a hru jsme měli celkem pod kontrolou. Soupeře dostala do hry proměněná penalta, ale chybou brankaře jsme šli opět do dvoubrankového vedení. Začátek druhého poločasu patřil hostům, ale branku nám nevstřelil. Po stupně jsme se vrátili ke hře z prvního poločasu a branku hostů ohrožovali z rychlých protiútoků. Z jednoho z nich byla penalta, kterou jsme neproměnili. Nakonec ale jeden brejk vyšel a stanovil konečné skore. Dnes zaslouží všichni hráči pochvalu za předvedený  kolektivní výkon.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama