Béčko: Libiš - Pšovka B 6:0

Sestava: Kratochvíl, Franz, Pospíšil, Čadek, Mráz, Nguyen, Urbanec, Vdovicyn, Žák, Lemarie, Šerák. Střídali: Pilař, Hádek J., Tichota.

Dnes jsme nehráli tak dobře jako v Kralupech, ale rozhodla naše produktivita. Během 20 minut jsme rozhodli o výsledku. Pšovka měla asi jedinou šanci, ale odehrála to důstojně. Dnes musím především pochválit Šeráka za vynikající výkon. Takový začátek sezony jsme ani neměli. Jsem velmi spokojený a doufám, že nám to vydrží. Druhý trenér (hrající) Urbanec

Trenér Libor Tichota: Dnes jsem spokojen pouze s výsledkem. Hra nebyla rozhodně tak dobrá jako v Kralupech. Je ale nutno podotknout, že sestava se zcela oproti Kralupům změnila. Důležité ale bylo, že jsme brzy vstřelili branku a tím se naše hra trochu zklidnila. Postupně branky přibývaly, ale všechny padaly po rychlých a pěkných protiútocích. Kombinace se nám totiž tolik nedařila a soupeř často kombinoval lépe, ale naši obranu nepřekonal. Druhý poločas se naše kombinace zlepšila, ale z řady připravených příležitostí jsme dali již jen jednu branku. Za dobrý výkon většinou chválím celé mužstvo, ale nyní musím vyzvednout výkon dvojice Šerák - Čadek, která byla u všech našich branek .Rozhodně musíme v příštím zápase náš výkon hodně zlepšit.

 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama