Áčko: Brozany - Libiš 2:0 (1:0)

V 5.kole jsme hráli v Brozanech a prohráli jsme 0:2 ( 0:1). V 6.minutě jsme obdrželi poměrně laciný gól, dlouhý nákop domácích prolétl středem, odrazil se od země a domácí útočník neměl problém skórovat. V první půli byli domácí nebezpečnějším mužstvem, po zakončení domácího útočníka nám pomohla tyč, my jsme měli problém překonat domácí obranu. Ve druhé půli jsme byli daleko aktivnější, dostávali jsme se do vápna domácích, ale vždy nám něco chybělo, abychom vyrovnali. V době naší největší aktivity nás soupeř potrestal do otevřené obrany a asi deset minut před koncem rozhodl.

Šídlo - Janík, Zuskin, Trojan, Čadek - Matoušek, Špička, Matějček, Škoda - Jirásek, Bičanik střídali J.Slavíček, Obusanya

Jiří Kabyl: Pustili jsme domácí do vedení po jednoduše nakopnutém míči od vlastního vápna, do poločasu byli Brozany lepší. Ve druhém poločase se to otočilo, my máme problém vstřelit branku, ve finální fázi nemáme tu správnou kvalitu nebo i potřebné štěstí, několikrát míč poskakoval v jejich vápně, nepodařilo se nám ho dotlačit do branky. Kluky můžu pochválit za bojovnost, bohužel za to nám nikdo body nedá.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama