Starší a mladší žáci: Letní soustředění Stráž pod Ralskem 2012

FOTO A VIDEO

1. den: příjezd a ubytování proběhlo v pořádku, je nás celkem 23 (20 žáků, tři trenéři). Kluci jsou na pokojích po dvou nebo po třech. Před večeří jsme odtrénovali první dávku, využili jsme místní les u hřiště. V rámci treninkového plánu zároveň probíhá fotbalový desetiboj, v lese jsme zvládli první dvě disciplíny - člunkový běh a slalom s míčem (někteří pochopili, že 40m strom skutečně neuhne a musí se oběhnout). K večeři se kluci poprali i s rizotem a po ní také s osobním pohovorem, dozvěděli jsme se zajímavé a pro naší práci podnětné věci.

2. den: budíček až na pár vyjímek proběhnul v 8:00 v pořádku, rozcvička v místním parku na pláži taky. Po snídani jsme se přesunuli na běžeckou trať před místní zmrzlinárnu (mají zde 50 druhů ovocných zmrzlin a navíc i koprovou, uzenou, svíčkovou či vepřoknedlovou), kde jsme sprintovali 50m do desetiboje a dále běhali a běhali. Odpočinek před obědem, oběd - špageti alá Stráž, odpočinek po obědě a odpolední první kontakt se hřištěm na soustředění. K tomu dvě soutěžní disciplíny - autové vhazování a přesnost přihrávky na cca 25m. Před večeří jsme navštívili místní bazén, kluci si zaskákali, zablbli, odplavali jsme soutěžně 25m volným způsobem (způsoby byly opravdu velmi volné) a navíc zasoutěžili mimo desetiboj v délce potápění. Večeři - pečené kuře s kaší kluci zvládli taky a po krátkém odpočinku se uskutečnil pro některé trestný běh (blbnutí s výtahem, házení rajčat, křesla na balkóně, házení šišek či kamení, narušování tréninků nepřístojným chováním) opět v parku, někteří si jej dali i dobrovolně. Po Špotákové večerka, nikdo nebyl po 11 hod. ani slyšet.

 3. den: budíček opět v 8:00, krátká rozcvička, snídaně a další disciplína - běh na 1500m. Běh proběhl v místním parku na pláži u jezera, trenéři vyměřili vzdálenost pásmem a vypustili do boje nejprve mladší žáky a pak starší. Všichni zvládli svůj vnitřní boj s běháním na jedničku. Opustili jsme pláž a přemístili jsme se do lesa, kde jsme trénovali na přírodních nerovnostech s míčem a zároveň zvládli osmou disciplínu desetiboje - přesnost střelby. Zavěšený obdélník 2x1m z lanoví mezi stromy v kopci a vzdálenost cca 15m dala všem zabrat. Při cestě zpátky z lesa jsme poobědvali bramboračku a vylítanýho ptáčka a dali si na hotelu lehký odpočinek. Ovšem již od 14:00 jsme měli zamluvený bazén, tentokrát byl celý jen pro nás, kluci pojali relaxaci po svém a strhla se mezi některými bitva, při které mohli využít různé plovací desky a destičky z měkčeného plastu, do které se částečně zapojili i trenéři Tichota ml. a Havlík. Vše pod bedlivým pedagogickým dozorem šéftrenéra Tichoty st., který zůstal na suchu, proběhlo v pořádku. Před večeří nás pak čekaly poslední disciplíny desetiboje - odrazová sílá (10 skoků sounož za sebou) a nožičky, a pro mladší žáky především přátelský zápas s místní Stráži. Komentář k utkání ZDE.  K večeři řízečky, pak osobní volno. S některými hráči ještě mimořádné individuální pohovory, spánek.

4. den: budíček posunut na 8:30, protože nebyla rozcvička, snídaně a přesun na místní umělé hřiště - velmi kvalitní. Kluci se rozdělili do týmů po čtyřech a odehráli turnaj každý s každým.

1.tým: FC No Name (Fajt (c), Dvořáček, Malysz, Balvín)

2.tým: FC Strko Brko (Tláskal (c), Šulc, Sus, Lukeš)

3.tým: FC Záclona (Bláha (c), Weissgarber, Adamec, Němec)

4.tým: FC Nekopnem si (Buzek (c), Chládek, Havlík, Kopp)

5.tým: FC Draci: (Hanžlík M.(c), Hanžlík T., Matějka, Hrubý)

Výsledky: FC No Name-Strko Brko 0:0, FC Záclona-FC Nekopnem si 1:1, FC Draci- FC No Name 0:3, FC Strko Brko-FC Záclona 2:0, FC Nekopnem si-FC Draci 1:2, FC No Name- FC Záclona 1:1, FC Strko Brko-FC Nekopnem si 5:0, FC Draci-FC Záclona 2:3, FC No Name-FC Nekopnem si 4:0, FC Strko Brko-FC Draci 5:0.

Výsledné pořadí: 1. FC Strko Brko  skóre  12:0  10bodů, 2. FC No Name 8:1  8b., 3. FC Záclona  5:6  5b., 4. FC Draci  4:12  3b., 5. FC Nekopnem si  2:12  1b.

Střelci: 5 gólů Sus, 4 góly Šulc, Balvín, 3 góly Bláha, Fajt, 2 góly Adamec (1x vlastní), Hanžlík T. (1x vlastní), Hrubý (1x vlastní), Weissgarber, 1 gól Kopp, Matějka, Hanžlík M., Chládek (vlastní).  

Po turnaji jsme se vrátili na hotel a začali přípravu na odjezd domů - balení, úklid (na některých pokojích mimořádný). Oběd byl výborný - polévka kuřecí vývar, hlavní jídlo sladké meruňkové knedlíky s borůvkovou polevou. 

 Před odjezdem ze soustředění a přesunem do Mimoně na utkání starších žáků - komentář k utkání ZDE - proběhlo vyhodnocení soutěží - miniturnaje na UMT a fotbalového desetiboje.

Výsledky desetiboje ZDE

Přesun domů proběhl v pořádku, děkujeme rodičům-řidičům za pomoc s hráči a jejich přepravou, všem hráčům za kladný přístup k celému soustředění a těšíme se společně na první trénink po soustředění, který proběhne už v úterý 14.8. v 16:00. (budeme vracet originál zdravotní kartičky).

Za společný tým starších a mladších žáků Ivo Havlík

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama