St.dorost: Libiš - Úvaly 4:0 (1:0)

Do nové sezony jsme vstoupili 25.7. společně s B týmem a myslím, že příprava pod společným vedením s panem Tichotou byla kvalitní! Trochu se projevila při generálce s mladším dorostem Neratovic nesehranost a také horší kondice některých kluků, protože ne všichni poctivě trénovali! I proto jsem měl z úvodního zápasu sezony trochu strach.

Úvaly, pro nás neznámý soupeř, ostatně jako každý v nové skupině B 1.A třídy, přijel velice oslabený a nastoupil pouze v osmi hráčích, což již před zápasem naznačilo hodně! My jsme nechtěli nic podcenit a proto jsme začali s nasazením a brzy se ujali vedení! Ovšem soupeř ač v osmi byl velice nebezpečný a dělal naší obraně velké problémy i v početní nevýhodě! Bohudík hostující útočníci neproměnili tři velké šance a my drželi výsledek jedna nula...

Druhá půle už byla jen v naší režii a po krásných akcích jsme přidali tři branky a utkání podle očekávání zvládli! Nyní se musíme soustředit na soupeře s Českého Brodu, který bude jistě v plné síle a hlavně v jedenácti! Věřím, že se popereme o příznivý výsledek!

Trenér Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama