Přípravky: Hodnocení soustředění ORT 2012

Chtěl jsem to napsat hned v sobotu, ale nevím proč jsem písmenům na klávesnici nerozuměl. Chvílema se ztrácely nebo měnily navzájem místa, tak jsem požádal ČEZ o odpojení proudu, abych opravdu bezpečně vypnul spotřebič a šel jsem vystřízlivět za Váma na Sokol. Dnes je vše v pořádku, v počítači mám čerstvých 220 a písmena na svých postech, jenom manželka asi není zapnutá neb ještě nepromluvila.                                

Hodnocení začnu od konce. Vrátili jsme se všichni zdraví, bez úrazu a nemoci. To je vždy předzvěst úspěšného soustředění. Pokud někomu z rodičů dítě chybí nebo vyfasoval na předávce někoho jiného, zkuste reklamaci u Českých drah, většinu cesty jsme sice strávili v autobuse, ale časté přesedání Vás může poplést natož děcko. Snad to chtělo, aby se jim trenéři víc věnovali, na druhou stranu měli rozehraný karty a chtěli to dohrát. Já jsem si ve svém oddělení pořádek udržel až do Všetat, tam mi ale děti řekly, že patří ke skautskému oddílu "Bílá liška" a přesedají na Ústí n/L.                                 

Ale samozřejmě měli jsme na soustředění i světlý chvilky. Třeba ve čtvrtek, kdy byl v restauraci až do večera sanitární den, jsme se sešli úplně všichni na hřišti a děcka, co našla kopačky, plnohodnotně potrénovala.                                  

Tak jinak. S kolegy jsme se shodli, že soustředění splnilo svoje poslání. Naplno jsme využili jak počasí, které naštěstí jenom strašilo, tak výborně připravený plácek. Spolu s náma tam byl oddíl TJ Točná, takže kluci mohli zkoušet přípravné zápasy a zpříjemnit si tak tvrdý přípravný dril. Jsou však prázdniny a tak si kluci užili i něco jiného. 2005ky a mladší měli výšlap na lovecký zámeček Humprecht. Všichni jsme díky sponzorství pana Trédla jeli na výlet do Šťastné země a atrakce trpěly pod aktivitou našich kluků a holek. Pátek jsme zakončili opékáním vuřtů, maškarním rejem (vlastní výroba !) a pochopitelně noční stezkou odvahy. Přidám k tomu prima ubytování, výbornou stravu a podtrženo sečteno - spokojenost. Teď už to jenom zúročit v nastávající sezoně.                                    

Chtěl bych poděkovat všem svým kolegům - víme proč. Až dokončím důkladnou cenzuru fotek, tak budete mít na našich stránkách zmapováno celé soustředění.

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama