Béčko: Kralupy - Libiš 0:3 (0:3)

Branky: Mich. Novák 2x, Vdovicyn
Sestava: Kratochvíl, Pospíšil, Eisner, Novák Michal, Novák Martin, Mráz, Nguyen, Škoda, Tichota ml., Pilař, Vdovicyn. Střídali: Urbanec, Lemarie, Šerák.
 
Od začátku jsme domácí k ničemu nepustili a už ve 3.minutě jsme nastřelily tyč. V 7.minutě po standartní situaci se trefil Michal Novák a bylo to 0:1. Ve 22.minutě měli jedinou šanci domácí, ale netrefili branku a vzápětí po křižném centru Nguyena rozvlnil síť opět Novák Michal. Ve 37.minutě po krásném pasu Tichoty ml. dal třetí hřebíček dobře hrající Vdovicyn. Do druhé půle jsme určili defenzivní taktiku a domácí to nervově neunesli a během 20.minut dostali 3 červené karty. Na jaře jsme tam prohráli s torzem 1:8, tak jsme jim to vrátili i s úroky. Kluci si zaslouží dík za hru a vynikající výkon. Myslím, že Libor Tichota konečně přinesl lepší morálku v mužstvu a na tréninku konečně nikdo nekecá a jsou velmi kvalitní, makáme naplno, aby jsme konečně nehráli o záchranu, ale naopak hráli důstojnou roli ve středu tabulky. Hrající 2.trenér Blahoslav Urbanec
 
Trenér Libor Tichota: V kabině jsme si jasně řekli, že jedině kolektivní výkon s vydáním všech sil a plnění taktiky nás dovede k bodovému cíli. Po celý zápas hráči vše splnili a zaslouženě vybojovali 3 body. Věděli jsme, že hra Kralup je založena na hře jejich dvou hráčů. Ty jsme pokryli a z krásných protiútoků vstřelili 3 branky. Do druhého poločasu jsme nastupovali s vědomím, že domácí to nevzdají, a tak jsme více bránili se snahou vydržet nedostat branku. Čím více se blížil konec zápasu, byli domácí nervoznější a hra se jim dařila čím dál méně a nakonec to neunesli ani psychicky a tři jejich hráči byli vyloučeni. Posledních deset minut se tak dohrávalo pouze z nutnosti. Všem hráčům děkuji za plnění taktických pokynů a za předvedený výkon.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama