Áčko: Libiš - Čáslav B 3:1

Ve 28.kole hrálo naše A mužstvo zápas s béčkem Čáslavi, vyhráli jsme 3:1 po poločase 1:0. Mladé mužstvo hostí se snažilo o fotbal v pohybu, hodně se snažilo kombinovat, my jsme byli přímočařejším týmem. Do poločasu jsme se dostali do vedení po krásné přihrávce Janíka, Michal Novák nechal za sebou obránce, dostal se do vápna a když chtěl vystřelit, přišel faul hostí a penalta. Pochman ji proměnil na 1:0. O několik minut Pochman mohl zvýšit, ale jeho lob přes bezmocného gólmana hostí se odrazil od břevna. Po přestávce Pochman zvýšil naše vedení střelou hlavou, Michal Novák pak opět trefil břevno. Hosté z ojedinělé šance snížili na 2:1. My jsme si ale dokázali vypracovat další šance, střely Matouška a J.Slavíčka skončily na boční síti, až akce Matoušek - Pochman vedla ke třetí brance a završení hattricku našeho kapitána.

Šídlo - Janík, Trojan, Kabyl , Novák Mart. - Špička, Bičanik, Pochman, Novák Mich. - Jirásek, Matoušek střídali J.Slavíček, P.Slavíček

Václav Havel: Tři branky, dvě břevna a několik dalších šancí - to byl výsledek naší poctivé hry, s dobrou defenzívou a aktivitou do útočné fáze. Soupeř byl kombinačně velmi dobrý, ale byl vidět rozdíl ve hře v blízkosti soupeřovy branky. Kluci odvedli opět zodpovědný výkon, odměnou je zasloužené vítězství.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama