Áčko: Libiš - Nové Strašecí 3:1

Ve 26.kole hrálo naše A mužstvo doma s N.Strašecím. Od začátku utkání se hrálo na polovině našich hostí, v první šanci se objevil Pochman, obstřelil hostujícího gólmana, střelu zastavila tyč. V prvním poločase jsme si vytvářeli další šance, Bičanik střelou přes hlavu trefil do oblasti spojnice břevna a tyče, brankář hostí si na střelu lehce sáhl. Pět minut před půlí jsme se dočkali úvodní branky, na krásnou kolmici P.Slavíčka si naběhl Mich. Novák, šel sám na branku, obešel brankáře a s přehledem uklidil míč do sítě. Po přestávce jsme si vybrali hluchou pětiminutovku, pak jsme pokračovali ve výkonu z prvního poločasu. Soupeře jsme připravovali o míč již na polovině hřiště a bylo otázkou času, kdy přidáme další branky. Po akci Pochmana a další perfektní kolmé přihrávce Bičanika se objevil před hostujícím gólmanem Jirásek a chytrou střelou ho obstřelil, o chvíli později přidal třetí branku pohotovou střelou Zuskin, mohli jsme přidat další branky. Na konci utkání jsme drželi míč a vypadalo to, že soupeři balón nechceme půjčovat. Těsně před koncem jsme polevili v koncentraci a dovolili jsme jinak neškodnému mužstvu hostí snížit.

Šídlo - Zuskin, Kabyl, Trojan, Janík - Novák Mich., Slavíček P., Bičanik, Špička - Jirásek, Pochman střídali Matoušek, Franc, Novák Mart.

Václav Havel: Kluci od začátku šli za vítězstvím, byli jsme jednoznačně lepším mužstvem, soupeře jsme takřka nepouštěli na dostřel k naší brance. Vypracovali jsme si dostatek šancí, tři jsme proměnili, góly padly po krásných akcích. Jsme spokojeni s výkonem, mužstvo po smolných porážkách ukázalo morální sílu.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama