Áčko: Tatran Rakovník - Libiš 1:0

V sobotu 28.4. jsme jeli na další mistrák na hřiště Tatranu Rakovník, prohráli jsme 1:0, když branku jsme dostali již v prvním poločase. Po porážce od Berouna jsme si vyříkali chyby, kterých jsme se dopouštěli, a přesto, že jsme prohráli, tak jsme odehráli po herní stránce dobré utkání. Po smolné brance v úvodu utkání jsme soupeře dostávali pod tlak, velmi dobrý výkon domácího brankáře nám zabránil ve vyrovnání. Nejdříve po přihrávce Pochmana zakončoval z voleje Jirásek, jen reflexivní zákrok domácího gólmana nám zabránil ve vyrovnání, po centru Petra Slavíčka hlavičkoval Pochman do břevna, na druhé straně Šídlo chytil penaltu. Ve druhém poločase jsme se opět snažili o tlak, domácí brankář byl stále na svém místě. Ve druhé půli Šídlo chytil druhý pokutový kop, v poslední minutě po centru Kabyla chyběly Bičanikovi centimetry k vyrovnání.

Šídlo - Kabyl, Novák Mart., Janík, Zuskin - Slavíček J., Slavíček P., Bičanik, Matoušek - Jirásek, Pochman střídali Pražák, Trojan

Václav Havel: Podali jsme dobrý výkon, úplně jiný výkon než minule, škoda, že se nám nepodařilo proměnit některou šanci. Šídlo nás udržel v zápase chycením dvou penalt, obě byly nařízeny naprosto správně. Máme období, kdy se nám nedaří proměnit své šance, doufejme, že poctivým tréninkem se nám to podaří změnit.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama