Áčko: Libiš - Český Brod 1:1

V 19.kole přijelo na naše hřiště mužstvo Českého Brodu a opět utkání skončilo remízou 1:1, když obě branky padly v úvodní čtvrthodině. Nejdříve hosté trefili z 18metrů čistou šibenici, my jsme o deset minut později odpověděli, po akci Špičky s Pochmanem se prosadil Bičanik. Utkání se hrálo za velmi silného větru, který ovlivňoval kvalitu hry. V rámci možností se obě mužstva snažila rozhodnout utkání ve svůj prospěch, hosté byli blízko při střele z přímého kopu do tyče, my při hlavičce Špičky, střele Pochmana a v poslední minutě po přesné přihrávce Janíka se řítil Pochman do vápna, dostal se za hostujícího obránce a měl před sebou už jen brankáře, ale radost nám překazil skluz a vypíchnutí míče, tím bojovný zápas skončil.

Šídlo - Kabyl, Janík, Trojan, Zuskin - Slavíček P., Pochman, Matoušek, Špička - Bičanik, Jirásek , střídali Slavíček J., Novák Mart., Novák Mich.

Václav Havel : Byl to boj, nejen se soupeřem, ale především s větrem, přesto utkání nemělo špatnou úroveň. Remíza je spravedlivá, i když jsme možná měli o jednu dvě šance více než soupeř, při střele do tyče jsme naopak měli štěstí. Kluci v každém zápase bojují, na jaře jsme zatím neprohráli a teď nás čekají dva zápasy venku, budeme se snažit navázat na příznivé výsledky.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama