Áčko: Louňovice - Libiš 1:1

V sobotu odpoledne jsme zavítali na hřiště Louňovic k utkání 18.kola, remizovali jsme 1:1, v poločase jsme vedli 1:0. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, měli jsme několik šancí, ale bohužel jen jednu jsme proměnili. Janík běžel zcela sám na domácího brankáře, všiml si nabíhajícího Jiráska, který jeho skvělou přihrávku proměnil ve vedoucí gól. Pak jsme neproměnili několik dobrých příležitostí, největší měl opět Jirásek, střela Janíka skončila na tyči. Domácí měli pouze pár centrů, Šídlo je s přehledem pochytal. Ve druhém poločase se domácí více tlačili do útoku, šanci si ale žádnou nevypracovali. Přesto se dočkali vyrovnání střelou asi z 18m, která se odrazila od tyče do branky. Louňovice měli dále platonický tlak, šance jsme měli pouze my. Nejdřív se ve vápně uvolnil Bičanik a jeho přihrávku zakončoval Jirásek těsně vedle branky, v další šanci Jirásek přestřelil domácí branku.

Šídlo - Novák Mart., Kabyl, Trojan, Janík - Slavíček J., Slavíček P., Pochman, Pražák - Bičanik, Jirásek, střídali Matoušek, Mitáš, Pospíšil

Václav Havel : Dnes jsme bod nezískali, spíše ztratili. První půle naprosto v naší režii, měli jsme vést alespoň o dvě branky. Domácí ve druhé půli se snažili o tlak, pěknou střelou vyrovnali a my mohli dostat vedení opět na naši stranu. Těší nás, že jsme domácí do ničeho za celý zápas nepustili a sami jsme schopni vytvářet si šance.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama