!!! Registrace členů FAČR !!!

Prohlášení TJ Sokol Libiš k povinnému členství ve Fotbalové asociaci České republiky

V průběhu loňského roku 2011 se změnil název  Českomoravského  fotbalového svazu, jehož jsme jako klub TJ Sokol Libiš členem,  na  Fotbalovou asociaci České republiky.  Dle jejich nových stanov zanikne ke dni 30.6.2012 všem členství nabyté podle stanov ČMFS a pro jeho zachování je nutná a povinná nová registrace. Do 29.2.2012 jsou tedy povinny všechny fyzické osoby, které jsou členem našeho klubu, vyplnit úplně a přesně přihlášku za člena FAČR, vlastnoručně ji podepsat a společně se členským příspěvkem za rok 2012 ve výši 50,- Kč (dospělí i mládež) odevzdat našemu klubu. Tyto jednotlivé přihlášky klub doplní o zbývající potřebné údaje a hromadně zašle do centrální registrace FAČR. Zároveň uhradí za veškeré přihlašující se hromadně příspěvek ve výši  50,- Kč krát počet přihlašujících se členů včetně mládeže. Členský příspěvek se bude FAČR hradit každý rok, pro rok 2013 a další léta byl stanoven na 100,- Kč pro mládež a 200,- Kč pro dospělé.

Přihlášku vyplňuje každý jen jednou, a to v tom klubu, jehož je členem. To znamená, že přestože náš hráč hostuje v jiném klubu, tak vyplňuje přihlášku u nás a prostřednictvím našeho klubu bude přihláška společně s příspěvkem odeslána. V opačném případě hráč, který hostuje u nás, si zajistí členství prostřednictvím svého mateřského klubu. Při případných problémech s tímto si je potřeba uvědomit, že přihlášku nevyplňuje klub, ale hráč, ten má především zodpovědnost a klub jen stvrzuje, že je hráč jeho členem. Kluby nic neplatí, členský příspěvek platí každý člen sám. Zjednodušeně řečeno, především musí chtít hráč (případně rodič) a ten by měl splnit svoje povinnosti.

Je potřeba rozlišovat členskou a hráčskou registraci, obě se budou do určité míry vzájemně překrývat a budou navzájem porovnatelné. Členy FAČR nejsou pouze hráči, ale trenéři, rozhodčí, další jednotlivci vykonávající funkce v soutěžích podle předpisů, tak jak zní ustanovení čl. 3 odst. 3 Stanov.  Registrace hráčů v jednotlivých klubech bude nadále vedena s tím, že režim jejich "přeregistrace" se nadále řídí příslušnými předpisy, tedy registračním a přestupními řády FAČR.

Na případné otázky je doporučeno pročíst si webové stránky http://clenstvi.fotbal.cz/, kde je mimo jiné zodpovídáno na spoustu dotazů týkajícího se nově zaváděného fotbalového členství.

TJ Sokol Libiš tímto žádá prostřednictvím svých webových stránek i mimo ně všechny o součinnost při vyplňování přihlášek a zaplacení nařízeného příspěvku, zejména žádá trenéry a vedoucí všech svých týmů o zajištění včasného odevzdání správně vyplněných přihlášek včetně vybraných peněz. U mládeže žádá všechny rodiče či rodinné příslušníky o pomoc s tímto trenérům a vedoucím týmů svých dětí. Klub uvítá, kdyby hlavnímu výboru TJ Sokol Libiš bylo vše odevzdáno nejpozději do 31.ledna 2012.

Evidence všech zaregistrovaných členů FAČR bude postupně zveřejňována na webových stránkách FAČR a bude k dispozici všem ke kontrole. V případě, že od 1.7.2012 např. v zápise o utkání bude figurovat člověk bez registrace členství ve FAČR, tak bude vystaven sankcím buď se sportovně technickými důsledky či s důsledky disciplinárními. Konkrétní sankce budou definovány do konce května 2012.

Předem děkujeme za pochopení ze stran všech příznivců našeho klubu, pro případné dotazy neváhejte kontaktovat hlavní výbor TJ Sokol Libiš.

V Libiši, dne 2.1.2012

Přihláška

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama