ZLATÍ HOŠI Z LIBIŠE VYLOUPILI NERATOVICE

Mladší přípravka

AŽ NA POSLEDNÍ CHVÍLI JSME NASTOUPILI JAKO NÁHRADNÍCI NA DNEŠNÍM TURNAJI V NERATOVICÍCH pro r.2004 MÍSTO BENEŠOVA A AČ JSME TO NEČEKALI, TAK JSME PŘEKVAPILI, A ODVEZLI JSME SI ZLATO. NA TAK DOBŘE OBSAZENÉM TURNAJI JSME TO ANI NEČEKALI.

KLUCI V SESTAVĚ - Honza Škrna, Honza Trédl, Adam Tůma, Adam Matějíček, Jáchym Kašpárek, Filip Nejezchleba, Toník Hnaš a Matyáš ZAN nastoupili v základní skupině proti: HRADEC KRÁLOVÉ, ADMIRA PRAHA, SPARTA PRAHA.

BYLA TO OPRAVDU TĚŽKÁ SKUPINA, SE KTEROU JSME SE PROBOJOVALI AŽ DO SEMIFINÁLE: Libiš-Hradec 1-0 branky-TRÉDL. Libiš-Admira 1-1 branky-TRÉDL. Libiš-Sparta 3-0 branky-TRÉDL, TŮMA, ZÁN.

Semifinále a tam nás čeká věčný rival NERATOVICE. Soupeř se nás bojí, má z nás respekt a vítězíme 3-1 branky-TRÉDL 3.

A jdeme do finále, kde se opět potkáváme s ADMIROU a hrajeme s ní 1-1 branku-TRÉDL a jdeme na penalty kde soupeř jednu nepromění a za nás dává - NEJEZCHLEBA,TŮMA A TRÉDL.

ODVÁŽÍME SI CENNÉ ZLATO A TÍMTO CHCEME KLUKŮM PODĚKOVAT, TAKÉ RODIČŮM ZA VELKOU PODPORU A ATMOSFÉRU PŘI DNEŠNÍM TURNAJI A SAMOZŘEJMĚ TRENÉRŮM ZA PEVNÉ NERVY. Do ALL Star TEAMU se dostává i HONZÍK TRÉDL. HOŠI DĚKUJEME A GRATULUJEME. TRÉDLOVI

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama