Áčko: TJ Sokol Libiš - Sokol Dobřichovice 3:1 ( 3:1)

V předposledním podzimním kole přijel na naše hřiště celek Dobřichovic. Zápas se hrál za velmi chladného počasí, od začátku naši hráči hýřili aktivitou, měli jsme převahu, na branku hostí se valila akce za akcí. Dostávali jsme se za obranu Dobřichovic nejen po stranách, ale i středem. Logickým vyústěním naší hry byli branky Bičanika, který si naběhl za obranu na krásnou časovanou přihrávku, Kubeše po centru a Pochmana, ten s přehledem proměnil penaltu po faulu na Jiráska. Zhruba do 40.minuty to s hosty vypadalo bledě. Po třetí brance jsme nechali soupeři prostor, jasnou šanci vyrazil Šídlo, na dorážku už ale nestačil. Ve druhé půli už jsme si moc šancí nevypracovali, soupeř vrhl všechny síly do útoku, šance na brejky jsme si často pokazili nepřesnou rozehrávkou, ve veliké šanci uskočil Pochmanovi míč a střela po centru letěla těsně vedle. V závěru už jsme si vítězství pohlídali, poctivě jsme vyplňovali prostory a hostům kromě jedné hlavičky nedali šanci ke zdramatizování.

Šídlo - Kabyl, Trojan, Novák Mich., Zuskin - Janík, Kubeš, Bičanik, Pražák - Jirásek, Pochman, střídali Novák Mart., Mitáš

Václav Havel : Do stavu 3:0 jsme hráli skvěle, měli jsme množství dalších šancí, poločas mohl být klidně 6:0. Soupeře jsme nechali před přestávkou snížit a ve druhé půli jsme pod dojmem převahy z první půle už tak poctivě nebránili, umožnili jsme hostím dostat se do hry. Zaslouženě jsme získali další tři body, zatím jsme s podzimem velmi spokojeni.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama