Áčko: SK Úvaly - TJ Sokol Libiš 1:0 (1:0)

V posledním podzimním kole jsme zajížděli na hřiště Úval, prohráli jsme 1:0. Branku jsme dostali po čtvrthodině, odražený míč dostali domácí do naší branky po další teči. Do poločasu jsme měli několik slibných šancí, jednou domácí vykopávali míč z opuštěné branky, nájezd Pochmana se štěstím zneškodnil gólman, jeho další jedovatou střelu z 25m stačil také zachytit, brejk Bičanika ztečoval obránce. Před naší brankou se také zrodila obrovská šance domácích, po krásné přihrávce do běhu šli domácí samo na naši branku, Šídlo tuto šanci výborně zlikvidoval. Ve druhé půli jsme dále čekali na svoji šanci, bohužel zhruba od 60.minuty jsme hráli bez vyloučeného Kubeše. Paradoxně i v oslabení jsme byli schopní Úvalům zatápět, ale žádnou akci jsme nedotáhli k vyrovnání. Domácí v závěru i za cenu natahování času při střídáních vítězství udrželi.

Šídlo - Novák Mart., Kabyl, Janík, Trojan - Kubeš, Novák Mich., Bičanik, Pražák - Jirásek, Pochman , střídali Matoušek, Pospíšil

Václav Havel : Zápas kluci odmakali, nemám jim příliš co vyčítat. Měli jsme tam akce, z kterých to chtělo dát gól. Pak v deseti to proti kvalitnímu mužstvu domácích bylo těžké, přesto jsme i v oslabení byli schopní domácí zatlačit. Škoda, bylo v našich silách bodovat.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama