ÁČKO: TJ Sokol Libiš - SK Polaban Nymburk 3:0 (2:0)

V 10.kole hrálo na našem hřišti mužstvo Nymburka. Od začátku jsme udávali tón my, naši hráči byli po celé utkání lepším mužstvem, hosté neměli žádnou gólovou šanci. My jsme se dostali do vedení po rohovém kopu Kubeše, nejdříve jsme nastřelili břevno, další dorážka šla pro změnu do tyče, až třetí pokus proměnil Bičanik ve vedoucí branku. Do poločasu jsme přidali ještě jeden gól po krásné kombinaci, výkop brankáře Šídla našel Kubeše, od něj putoval míč k Bičanikovi, ten uvolnil Pražáka a jeho přihrávku zužitkoval střelou k tyči Pochman. Před přestávkou jsme po další situaci vyšachovali obranu soupeře, vstřelený gól neplatil pro ofsajd. Další průnik Pochmana zastavila obrana soupeře na poslední chvíli na hraně faulu, šanci Mitáše zlikvidoval soupeřův brankář. Nymburk poprvé a naposledy trefil naši branku střelou ze 20metrů těsně před přestávkou. Ve druhé půli pokračovalo utkání stejně jako v prvním poločase, příležitosti se rodily pouze před brankou hostí. Nakonec jsme přidali třetí gól, po rohu Kubeše Pochman z jedné prodloužil na zadní tyč.

Šídlo - Zuskin, Janík , Trojan, Kabyl - Pražák, Novák Mich., Kubeš, Mitáš - Pochman, Bičanik střídali Jirásek, Slezák, Matoušek

Václav Havel: Jsme maximálně spokojení nejen s vítězstvím, ale i předvedenou hrou. Kluci příkladně trénují, to se odráží v utkáních, máme vyrovnaný kádr, snažíme se do sestavy zapojit postupně všechny hráče, každý z nich se snaží odvést maximum, naše hra musela bavit i diváky.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama