ÁČKO: TJ Sokol Libiš - FK Dobrovice 1:1 (0:0)

Dnes ráno se hrálo na našem hřišti utkání 12.kola, přivítali jsme mužstvo FK Dobrovice. Hosté začali utkání ve vysokém tempu, v začátku utkání byli lepším mužstvem, vypracovali si dvě velké příležitosti, první zneškodnil brankář Šídlo, druhou vyrazil náš brankář na tyč. Postupně jsme hru vyrovnávali, střela Kubeše minula šibenici hostí, ani průnik Pochmana a jeho nepříjemný nastřelený míč před branku Dobrovic nevedl ke gólu. Hosté hráli velice dobře, my jsme pozorně bránili, do poločasu už se další šance nenarodily. Po přestávce jsme se dostali do vyložené šance, po přihrávce Martina Nováka se dostal za hostující obranu Kubeš, jeho střelu gólman hostí vyrazil a následná dorážka Bičanika z velkého vápna letěla nad branku. Hrál se oboustranně dobrý fotbal, a to přesto, že se hrálo na dost těžkém terénu. Pak nás hosté potrestali po rohovém kopu, na přední tyč si naběhl hostující kapitán, a ačkoliv byl těsně bráněn, tak se ve skluzu prosadil a dal úvodní branku. My jsme zvýšili aktivitu a dočkali jsme se vyrovnání po centru Kubeše, Bičanikovu hlavičku vyrazil brankář před Pochmana a ten s přehledem vyrovnal. Hosté se snažili tlačit do útoku, my jsme čekali na brejky, po jednom z nich nám rozhodčí odpískal přímý kop v době, kdy už se dostával Jirásek do náběhu sám na branku. Těsně před koncem se zrodila naše největší šance, prudký centr Zuskina našel na malém vápně Jiráska, ten pohotově ve skluzu zakončil, bohužel střela trefila přímo brankáře. Toto pro diváka atraktivní utkání nakonec skončilo dělbou bodů, obě mužstva vstřelila jeden gól, obě měla po dvou velkých šancích.

Šídlo - Kabyl, Janík, Trojan, Zuskin - Kubeš, Novák Mich., Mitáš, Pražák - Pochman, Bičanik střídali Novák Martin, Jirásek

Václav Havel : Dnes jsme hráli s nejlepším mužstvem, které jsme na podzim potkali. Na těžkém terénu se hrál velice slušný fotbal. Soupeř nás na začátku přehrával, podržel nás brankář Šídlo, na konci jsme mohli utkání otočit, vzhledem k tomu si myslím, že remíza je spravedlivá. Poprvé jsme doma ztratili, ale kluky musím pochválit, do jednoho to odmakali, ještě jednou bych chtěl ocenit kvalitu hostí.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama