ÁČKO: Sokol Nové Strašecí - TJ Sokol Libiš 1:2 (1:1)

V 11.kole jsme zvítězili 2:1(1:1) na hřišti Sokola Nové Strašecí. Od začátku utkání jsme byli kombinačně lepším mužstvem, domácí se stáhli na svoji polovinu a čekali na brejky, které jsme si dokázali pohlídat. Naopak my jsme si vypracovali několik slibných situací, největší šanci zneškodnil brankář Strašecí Jiráskovi, v dalších příležitostech jsme buď špatně zpracovali míč nebo jsme vystřelili mimo tyče. Těsně před přestávkou Bičanik, který byl tvrdě sražen, přihrál do běhu Pochmanovi a ten své sólo zakončil chladnokrevně nad padajícím brankářem. Získali jsme zasloužené vedení, ale po dvou minutách jsme o ně přišli. Domácí se poprvé dostali za naši obranu, my jejich útočníka vytěsnili mimo velké vápno, on přihrál míč proti noze nabíhajícímu spoluhráči, jeho křížná prudká střela skončila v naší bráně. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, opět jsme nastřelili Pochmanem pouze břevno domácí branky. Pak nám nahrály zkraty domácích útočníků, nejprve jeden z nich nakopl našeho hráče nesmyslně, když míč byl vzdálen dobrých 20 metrů, a dostal červenou kartu. Druhý z nich měl žlutou z první půle a po odehrání míče opět dohrál našeho hráče, dostal za to druhou žlutou a červenou. Domácí se stáhli ještě těsněji okolo vlastního vápna, hra více připomínala házenou. Strašecí začalo natahovat čas, časomíra najednou ukazovala o sedm minut víc, náš tlak se stupňoval, domácí brankář se začal dohadovat s rozhodčím, dostal žlutou a dále pokračoval, až obdržel druhou žlutou a musel také do sprch. Do branky naskočil hráč z pole, my jsme neustále kroužili kolem domácí svatyně a nechávali jsme vynikat náhradního brankáře, až v samotném závěru jsme přetažený centr vrátili zpět před branku a Bičanik hlavou nezaváhal.

Šídlo - Kabyl, Trojan, Novák Mart., Zuskin - Pražák, Novák Mich., Bičanik, Kubeš - Pochman, Jirásek, střídali Janík, Mitáš, Slezák

Václav Havel: Zasloužené vítězství, měli jsme šance, abychom rozhodli v prvním poločase. Po dvou zbytečných a hloupých červených se domácí zakopali na svém vápně, přesto jsme měli další šance a rozhodli jsme až na konci, když jsme konečně sehráli akci po centru.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama