ÁČKO: TJ Sokol Libiš - SK Rakovník 3:2 (2:0)

V 5.kole jsme se utkali doma s SK Rakovník, zvítězili jsme 3:2 (2:0). V dnešním utkání nás provázela spousta nepřesností, přesto jsme se po akci Trojan - Pochman - Bičanik dostali do vedení. Pak jsme přenechali aktivitu soupeři, naštěstí jsme Rakovník nepustili do gólové šance. Naopak my jsme měli šanci po úniku Pochmana, jeho střelu brankář vyrazil. Před přestávkou jsme zvýšili na 2:0 po hlavičce Jiráska. Na začátku druhé půle to chvilku vypadalo, že by nám dvougólové vedení mohlo přinést klid, ale soupeř po odraženém míči vstřelil krásný kontaktní gól. Rakovník začal být jistějším mužstvem s míčem, lépe kombinoval a vypracoval si stoprocentní šanci, kterou brankář Šídlo zlikvidoval. Hned z protiútoku po přihrávce Bičanika zvýšil naše vedení nekompromisně střídající Michal Novák. Vzávěru soupeř po naší chybě vsítil branku a my jsme s vypětím všech sil výsledek udrželi.

Šídlo - Kabyl, Janík, Trojan, Zuskin - Hityk, Pochman, Slezák, Špička - Jirásek, Bičanik střídali Mich. Novák, Mart. Novák

Václav Havel : Na dnešním zápase je pozitivní, že i když se nám nedařilo, tak jsme dokázali vstřelit tři branky a získat tři body. Musíme uznat, že Rakovník hrál velice dobře a my jsme dnes nebyli lepším mužstvem, ale počítají se góly, a my si tohoto vítězství velmi ceníme.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama