ÁČKO: TJ Sokol Libiš - Mnichovohradišťský SK 3:0 (1:0)

V 6.kole jsme doma hostili nováčka z Mnichova Hradiště, zvítězili jsme 3:0 po poločase 1:0. Na začátku utkání měli hosté několik rohů, ale žádnou šanci si nevypracovali. My jsme se snažili o kombinaci, často se nám stávalo, že nepřesnost naše akce zabrzdila. Do vedení jsme se dostali po penaltě za faul hostující gólmana na Pochmana, bohužel nevybíravý zákrok měl za následek, že náš hráč musel střídat a s podezřením na poškození ramenního pouzdra odjížděl do nemocnice. Penaltu s přehledem proměnil Bičanik, to už byl po červené kartě v brance náhradní brankář. Hned po příchodu z kabin se po centru Špičky prosadil hlavou Zuskin. O chvilku později hosté trefili hlavou tyč naší branky, my jsme dali výsledku konečnou podobu v závěru po krásné přihrávce Mitáše a pohotovém zakončení Jiráska.

Šídlo - Kabyl, Trojan, Novák Mart., Zuskin - Špička, Pochman, Kubeš, Slezák - Jiráse, Bičanik střídali Mitáš, Janík, Pražák

Václav Havel: Chvíli nám trvalo než jsme začli hrát to, co jsme si řekli v kabině. Soupeř měl jednu šanci za stavu 1:0, za stavu 2:0 trefil tyč, my jsme byli nebezpečnějším mužstvem, dali jsme tři branky a zaslouženě jsme zvítězili. Mrzí nás zranění Petra Pochmana, doufáme, že se prognózy nepotvrdí, zákrok soupeřova brankáře vypadal ošklivě. Jsem spokojen, že se nám poprvé podařilo dohrát utkání bez inkasovaného gólu.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama