ÁČKO: SK Český Brod - TJ Sokol Libiš 4:1 (3:0)

V sobotu jsme odehráli utkání 4.kola v Českém Brodě a prohráli jsme 4:1 (3:0). V prvním poločase jsme nebyli v poli horší než soupeř, ale pykali jsme za své chyby. První gól jsme dostali po přihrávce za obranu, zřejmě jsme očekávali, že se bude pískat ofsajd a přestali jsme hrát, soupeř šel ve dvou na brankáře a s přehledem proměnil. Druhý gól jsme dostali z penalty, nechali jsme si soupeře zaběhnout do vápna a ten si šikovně došel pro faul. My jsme Bičanikem nastřelili břevno a těsně před půlí jsme inkasovali třetí branku po stříleném přímém kopu, před brankářem se objevili tři soupeřovi hráči. Ve druhé půli jsme byli lepším mužstvem, ale soupeř nás po další chybě potrestal krásnou brankou. V závěru se nám konečně podařilo snížit Pochmanem. Dvě minuty před koncem dostal Pražák červenou za zmaření brankové příležitosti.

Kratochvíl - Novák Mart., Trojan, Pochman, Janík - Špička, Novák Mich., Kubeš, Mitáš - Jirásek, Bičanik střídali Pražák, Hityk, Brynda


Václav Havel: Brod nás nepřehrál, ale porazil. Bohužel jsme mu pomohli svými chybami, všechny góly v první půli byly po našich chybách. Ve druhém poločase se hrálo převážně na polovině domácích, ale hraje se na branky, a tu my dali až v závěru. Musíme být v dalších zápasech zodpovědnější.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama