Starší dorost: Sokol Dolní Beřkovice - TJ Sokol Libiš 2:2 (1:0)

Před novou sezónou jsem se trochu obával, zda budu mít dostatek lidí, abych vůbec mohl tento ročník 2011/2012 1.A třídy skupiny A důstojně odehrát ! Po odchodu několika klíčových opor se mě a vedení oddílu podařilo vyjednat spolupráci s mladším dorostem Neratovic a dorostem Kojetic a tak mám možnost využívat několik kluků ve svém týmu v rámci tzv. střídavého startu ! Na hostování se podařilo získat navrátilce do týmu Tomáše Lemarieho, což bude pro mě velký přínos ! Na prodloužení hostování jsem se dohodl i u hráče Vacka. Nakonec to tedy vypadá, že bych měl mít kvalitní kádr a prát se o dobré umístění v konečné tabulce ! Záleží ovšem na klucích a jejich přístupu.

Příprava se odehrávala pouze na Libišském trávníku, s výjímkou přátelského utkání, které jsme absolvovali na půdě Kojetic. V této generálce jsme zvítězili 11:1 a do prvního mistrovského utkání jsme šli s mírným optimismem !

K prvnímu soutěžnímu zápasu jsme putovali na hřiště nováčka z Dolních Beřkovic. Toto mužstvo postoupilo z nižší soutěže a tudíž pro nás velká neznámá ! Mužstvo domácích potvrdilo mé očekávání a od začátku se urputně "rvalo" o první body v A třídě ! Důraz a dohrávání soubojů nás po celou první půli celkem trápilo. I naše sestava nebyla bohužel v prvním kole optimální, ale věřím, že se to už od příštího utkání změní ! V prvním dějství jsme si příliš šancí nevytvořili a naše snahy končili před vápnem domácích ! Osmělil se proto soupeř a dlouhými nakopávanými balóny před naše pokutové území často zlobil ! Po jedné standardce, kterou jsme nedokázali důrazně odbránit, se dostali domácí do vedení ! Do druhé půle jsem chlapce povzbudil a od začátku jsme byli pány na hřišti ! Ovšem byli to opět domácí, kteří se po ojedinělém průniku a našem nedůrazu ujali dvoubrankového vedení ! Od té doby jsme tlačili a hrálo se prakticky na jednu bránu ! Snížení přišlo po penaltovém zákroku a proměněném pokutovém kopu ! Zodpovědnost na sebe vzal Lemarie ! Po nastřelení dvou tyčí jsme se konečně pár minut před koncem dočkali zaslouženého vyrovnání, kdy se parádní střelou prosadil opět Lemarie ! Získaný bod mě určitě těší, ovšem rozhodně jsme měli i na tři ! Nutno říct, že vzhledem k průběhu je asi remíza zasloužená ! V příštím kole přivítáme na domácím hřišti dalšího nováčka, z Kročehlav - Kablo Kladno ! Věřím, že se dobře připravíme a tentokrát zvítězíme ! Přijďte nás určitě podpořit v sobotu v 10:15 !

Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama