ÁČKO: Kopaná Karbo Benátky n.J. - TJ Sokol Libiš 2:2 (1:0)

Ve 2.kole jsme zajížděli na hřiště Benátek n.J., a hned úvod se nám nepovedl, ve 2.min. jsme inkasovali z přímého kopu. První poločas se hrálo většinou uprostřed hřiště, domácí se dostali k ohrožení naší branky dvakrát za první poločas, jednou musel zasahovat Kratochvíl, my jsme po faulu na Bičanika a poskytnuté výhodě měli velkou šanci, Jiráskova střela minula těsně branku Benátek, stejný hráč se snažil prostřelit domácího gólmana, ten srazil střelu na roh. Do druhé půle už nemohl nastoupit zraněný Patrik Zuskin, vystřídal ho Michal Novák. Opět po 2 minutách jsme inkasovali, odvrátili jsme centrovaný míč, domácí ho prudkou ranou vrátili do naší branky. Od té chvíle jsme postupně přebírali iniciativu, snížili jsme dobře kopnutým přímým kopem Slezáka, vyrovnali jsme Michalem Novákem po přesném centru Pochmana, a v posledních 20 minutách jsme měli několik šancí, jednou domácí obránce vykopával z opuštěné branky, při jednom ze závarů se míč odrážel od domácí ruky, při další šanci nám chyběly centimetry, aby Jirásek zužitkoval centr Špičky, Slezákovu střelu brankář s vypětím všech sil vyrazil na roh.

Kratochvíl - Zuskin, Janík, Trojan, Novák Mart. - Kubeš, Bičanik, Špička, Slezák- Jirásek, Pochman střídali Mich. Novák, Kabyl, Mitáš

Václav Havel : Dostali jsme dva laciné góly, pak jsme zvedli hlavu a nejenže jsme vyrovnali, ale zasloužili jsme si vyhrát, od 60.min. jsme byli výrazně lepším mužstvem. Musím kluky pochválit za morálku, za vůli se o výsledek poprat, škoda , že jsme nepřidali třetí gól, ale i přes remízu jsme s výkonem spokojeni.

V týdnu jsme odehráli přípravné utkání s Kostelcem a zvítězili jsme 5:0(2:0), branky vstřelili 2x Mich. Novák, Bičanik, Jirásek, Trojan, vystřídali se skoro všichni hráči, nové posily mají možnost se sehrávat s mužstvem.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama