ÁČKO: TJ Sokol Libiš - TJ Slavia Louňovice 3:1 (2:0)

V sobotu před obědem jsme sehráli doma zápas 3.kola proti Slavii Louňovice, zvítězili jsme 3:1(2:0). Vstup do utkání byl z naší strany dobrý, po několika střelách a centrech jsme se dostali do vedení po rohovém kopu Kubeše, který ještě tečoval hostujíci brankář. Do poločasu jsme zvýšili naše vedení, když přihrávku Kubeše za obranu doběhl Mitáš a po zaváhání brankáře hostí a jeho uklouznutí s přehledem uklidil míč do sítě . Ve druhé půli hosté snížili po přímém kopu, který hostující hráč v pádu usměrnil do naší branky. O chvilku později Špička nádherně našel hlavu Jiráska, umístěná střela k tyči dala výsledku konečnou podobu. Pak jsme si vypracovali ještě několik slibných příležitostí, ale vedení jsme už dále nezvýšili. Přesto jsme už vedení v pohodě uhlídali.

Kratochvíl - Novák Martin, Trojan, Janík, Pochman - Kubeš, Slezák, Mitáš, Špička - Jirásek, Bičanik, střídali Kabyl, Pražák, Hityk

Václav Havel: Zasloužené vítězství, částečně nám pomohly chyby soupeřova brankáře, ale my jsme měli v zápase dostatek příležitostí a myslím si, že naše výhra je spravedlivá. Kluci poctivě dodržovali stanovenou taktiku, šli jsme cílevědomě za vítězstvím.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama