Starší žáci: Zhodnocení sezóny 2010/2011 trenérem Liborem Tichotou

Do této sezony jsme vstupovali s velkou neznámou, protože jsme byli zařazeni do A skupiny, kterou jsme ještě nehráli a tudíž neznali ani soupeře. Ale jména Beroun, Rakovník, Slaný, Kročehlavy, Nové Strašecí, Dobříš nám říkala, že to bude jiné kafe než ve skupině B. Většina těchto mužstev hrála dříve nejméně krajský přebor. Naším cílem bylo v této těžké skupině skončit do pátého místa, což se nám nakonec podařilo.
Letní přípravu jsme tentokrát neměli pouze v Libiši, ale zaskočili jsme si na Mělník do autocempu na krátké soustředění, které se nám po všech stránkách vydařilo. Hráči nejvíce vzpomínají na výběh na Chloumek, kterým si upevnili fyzickou zdatnost pro podzimní část. Mistrovské zápasy jsme zahájili v Dobříši, kde jsme doplatili na neproměňování šancí a zbytečné chyby v obraně nás hned v úvodu připravily o tři body. I další zápas doma jsme prohráli a teprve ve třetím zápase jsme si došli pro první vítězství. Během podzimu, ale i během jara, jsme střídali dobré výkony se špatnými. S mužstvy, které jsme měli porazit, jsme se často trápili a naopak mužstva z prvních příček jsme uměli potrápit my. Vynikající zápas jsme odehráli v Berouně, který v té době vedl tabulku a s námi pouze remizoval.
Zimní příprava byla náročná. Během ní jsme se opět zúčastnili zimní ligy v Neratovicích, které se zúčastnili týmy z krajského přeboru a z divize. Ani zde jsme se neztratili a obsadili krásné třetí místo a mohlo být i lepší. V jarní části jsme se zaměřili na soupeře, které musíme porazit k udržení pátého místa. Ale nejlepší výkony jsme opět předvedli proti Berounu a Tatranu Rakovník.
Naše nestabilní výkony nás provázely i na turnaji v Zastávce u Brna, kde jsme nakonec skončili druzí za domácím týmem. Ten jsme ovšem v posledním zápase sezony porazili 3 : 0 a byl to náš nejlepší výkon celé sezony.

Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama