9. a 12. - 14.3.2011 - zápasy naší mládeže

Víkend opět naplno !!

S blížícím se koncem zimní přípravy finišovala jednotlivá mužstva přípravek na halových turnajích a přípravných zápasech:

Středa 9.3. od 17,oo hod. na hale gymnásia 2003 proti Kostelci:

Tak příprava na sobotní turnaj do Dobřichovic vyšla náramně. Odnesl to Labský Kostelec a dle trenéra to kluci odehráli s jistotou. Po delší pauze v brance s Davidem Šafratou, ale zase bez Adama Tůmy (zlomená ruka). Ve 2004kách se vrátil do mužstva Radek Havlíček a tak se rýsuje v tomto ročníku dobrej kádr. Dalším pozitivem je dohoda s Davidem Lomským, že nám od dubna pomůže s výcvikem golmanů.

Sobota 12.3. 10.00 st.přípravka a ml.žáci proti Kojeticím na UMT

V sobotu se sešly st.přípravky společně s ml. žáky Libiše versus Kojetice u nás v kleci. U soupeře převládali ml.žáci a bylo to poznat na skóre. Ale výsledek není podstatný, důležitý je, že přípravka funguje a pokud budou kluci chodit, tak s nima Martin Franz nějaký výsledky udělá. Ovšem chce to něčí pomoc, protože s ním chodí trénovat i zbytek ml.žáků. Teď to nevadí, ale na mistráky s ním musí někdo jezdit. Nehlašte se všichni.............

Sobota 12.3. odpoledne - naše oblíbené Dobřichovice ročník 2003

V sobotu odehráli kluci 2003ky solidní turnaj v Dobřichovicích. V přímém souboji o páté místo vyklepli Viktorku Žižkov a pepíci se museli podívat na mapu, s kým že to prohráli.

Výsledky Libiše zpracovala známá grafička:

Neděle 13.3. tamtéž 2005ky:

V neděli, na stejném místě a ve stejný čas, nastoupili ke svému druhému turnaji kluci 2005ky (kdo sleduje, ví, že před 14 dny jsme si odvezli poslední 10 místo). Rozmluva rodičů s trenéry, jak u nás bývá zvykem, přinesla pohrůžku odvolání z postu a trenérské duo Franz, Míšek (pod velkým tlakem) dovedlo kluky ke čtvrtému místu. Dokázali jsme porazit Slaný a remizovat se Slávií. Denis Škorvaga nasázel soupeřům 6 golů a Vojta Rendl byl vyhlášen gólmanem turnaje.

FOTOGALERIE

a ty znovu v pondělí v Čelakovicích s Unionkou:

To, že kluci jdou nahoru, svědčí i fakt, že jsme v pondělí večer s těžkým turnajem v nohách odehráli odvetu v biosce v Čelákovicích, a po domácí prohře 10:0 jsme zvítězili 4:3.

Na závěr se musím zmínit o turnaji v Jaroměři, kde se v týmu Tygrů Neratovice představili na výpomoc i naši kluci, Filip Nejezchleba a Honzík Trédl. O turnaji jsem si přečetl na webu Neratovic a domácí Jaroměře. Turnaj měl velkou kvalitu v obsazení a tak mě hřeje skutečnost, ža se tam naši dva zástupci neztratili a odehráli výborný turnaj (Honzík až v rozstřelu ztratil krále střelců).

Děkuji všem hráčům a fanouškům za účast.

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama