Neděle 6.března 2011 Sokol Libiš - SK Mondi Štětí 2:2 (1:0)

Dnes sehrálo další přípravné utkání naše A mužstvo v Hostíně s účastníkem Ústeckého přeboru se Štětím. Utkání skončilo remízou 2:2 , po poločase 1:0 pro nás. Hrálo se na přírodní trávě, v našem mužstvu se po zranění a dvouleté přestávce objevili Martin Novák (odehrál celé utkání) a Jirka Kabyl (hrál posledních 15 minut). V prvním poločase jsme se dostali do vedení brankou Špičky, ve druhé půli zvýšil na 2:0 Pochman, soupeř vzápětí snížil, my jsme přestřelili prázdnou branku z pěti metrů a Štětí vyrovnalo krásnou střelou do šibenice.
Šídlo - Hubáček, Zuskin, Novák st, Trojan - Brynda, Novák ml, Mansfeld - Špička, Matoušek, Pochman, střídali Obermajer, Holina, Kabyl
Václav Havel: Jsem rád, že před začátkem soutěže jsme mohli hrát na přírodní trávě. Utkání mělo slušnou úroveň, kromě obou gólů jsme si vypracovali ještě několik slibných šancí, na druhou stranu brankář Šídlo nás také podržel při brejku soupeře. Martin Novák po takřka dvou letech nastoupil k zápasu, Jirka Kabyl měl přestávku ještě o půl roku delší, takže jsme v tomto utkání představili vlastně dvě nové tváře. Věřím, že jsme se na jaro dobře připravili, všichni hráči se na mistráky již těší. Za soupeře nastoupil Kucler, který odešel do Štětí na hostování.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama